Γουλβς - Ολυμπιακός: «Η Γερμανία φαβορί για να φιλοξενήσει το Final-8 του Europa League» (pic)

Σύμφωνα με την Bild η Γερμανία είναι το φαβορί για να φιλοξενήσει το Final-8 του Europa League. Δεν αποκλείεται και τις ρεβάνς στη φάση των 16, ανάμεσα στις οποίες είναι το Γουλβς - Ολυμπιακός.

Γουλβς - Ολυμπιακός: «Η Γερμανία φαβορί για να φιλοξενήσει το Final-8 του Europa League» (pic)

Στις 17 Ιουνίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA θα αποφασίσει πού θα διεξαχθούν τα τελικά τουρνουά στο Champions League και στο Europa League.

Φαβορί για το Champions League είναι η Λισαβόνα, η οποία φαίνεται να κερδίζει τη Φρανκφούρτη. Όμως όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild η Γερμανία έχει πολλές πιθανότητες για να φιλοξενήσει την τελική φάση του Europa League.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η DFB (γερμανική ομοσπονδία) προσφέρει δύο επιλογές στην UEFA: Την περιοχή Ράιν-Μάιν-Νέκαρ με τα στάδια της Φρανκφούρτης, του Μάιντς, του Χόφενχαϊμ και του Βισμπάντεν.


Κι ακόμη την περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας που έχει γήπεδα στο Γκελζενκίρχεν, την Κολωνία, το Ντίσελντορφ και το Ντούισμπουργκ.

Ωστόσο πριν από τους προημιτελικούς στις αρχές Αυγούστου, θα πρέπει να διεξαχθούν και οι οκτώ ρεβάνς στη φάση των «16» της διοργάνωσης, μεταξύ των οποίων το Γουλβς-Ολυμπιακός (1-1 το πρώτο ματς).

Δεν αποκλείεται η UEFA να ορίσει το γερμανικό έδαφος ως έδρα για τους αγώνες αυτούς.

Σύμφωνα με την Bild o πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν έχει μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις συνθήκες υγιεινής στους αγώνες της Μπουντεσλίγκα και τάσσεται υπέρ της γερμανικής υποψηφιότητας.