Διάγνωση κρούσματος κορονοϊού στην Τότεναμ

Η Premier League γνωστοποίησε ότι από τα 1.197 τεστ κορονοϊού, που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκε μόνο ένα θετικό δείγμα, με την Τότεναμ να ανακοινώνει ότι είναι από τα δικά της τεστ.

Διάγνωση κρούσματος κορονοϊού στην Τότεναμ

Δεν είναι ανέφελη η επιστροφή της Premier League στη δράση.

H διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος της Αγγλίας γνωστοποίησε πως βρέθηκε ένα κρούσμα κορονοϊού στον πέμπτο γύρο τεστ για COVID-19 που διενεργήθηκε, με την Τότεναμ να επιβεβαιώνει πως προέρχεται από τα δικά της δείγματα.

Το όνομα του προσβληθέντα από την πανδημία δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, με το συγκεκριμένο άτομο να είναι πλέον υποχρεωμένο να μπει σε απομόνωση για επτά ημέρες μέχρι να εξεταστεί ξανά.

Η ομάδα του Λονδίνου δημοσιοποίησε σχετικά:

«Ενημερωθήκαμε από την Premier League πως υπήρχε ένα θετικό τεστ για κορονοϊό μετά από τον τελευταίο γύρο ελέγχου στο προπονητικό μας κέντρο.

Εξαιτίας του ιατρικού απορρήτου, το όνομα δεν θα αποκαλυφθεί. Πρόκειται για ασυμπτωματικό άτομο προς το παρόν που θα τεθεί σε αυτοαπομόνωση για επτά ημερες, ακολουθώντας το πρωτόκολλο της Premier League, πριν υποβληθεί σε νέα τεστ».

Ήταν το μοναδικό θετικό δείγμα, από τα 1.197 τεστ που έγιναν.

Τα τελευταία τεστ έλαβαν χώρα την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από 3.882 που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των πρώτων τεσσάρων γύρων, μόνο 12 είχαν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό.