Στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» οι εντός έδρας αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης

Στο γήπεδο που αγωνίζεται η δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσουν οι «μερένχες» τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες τους την εφετινή σεζόν και όχι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» οι εντός έδρας αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης

Μακριά από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα αγωνιστεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι «μερένχες» αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εργασίες στο πλαίσιο της ανάπλασης που πραγματοποιείται στην έδρα τους και ως εκ τούτου τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια τους θα τα δώσουν στο προπονητικό τους κέντρο, το «Αλφρέδο Ντι Στέφανο».

Το συγκεκριμένο γήπεδο, με χωρητικότητα έξι χιλιάδες θεατές, χρησιμοποιείται από την δεύτερη ομάδα του ισπανικού συλλόγου και όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η μαδριλένικη εφημερίδα «Marca» θα υποστεί κάποιες αλλαγές πριν αγωνιστεί εκεί η πρώτη ομάδα της Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, θα εγκατασταθεί το σύστημα «VAR» που απαιτείται πλέον στις αναμετρήσεις των ομάδων, ενώ θα μπουν και νέοι προβολείς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, που απέχει μόλις έναν πόντο από την πρωτοπόρο της La Liga, Μπαρτσελόνα, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, αναμένεται να ξεκινήσει τις αναμετρήσεις της στην κατηγορία με το παιχνίδι κόντρα στην Εϊμπάρ στις 14 του μηνός.

Τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια των «μερένχες» είναι κόντρα σε Βαλένθια (18/6), Μαγιόρκα (24/6), Χετάφε (1/7) και Αλαβές (8/7).