«Sport»: Πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2025 στον Τερ Στέγκεν από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την Ισπανική «Sport» θα καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Τερ Στέγκεν μέχρι το 2025

«Sport»: Πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2025 στον Τερ Στέγκεν από την Μπαρτσελόνα

Ο Τερ Στέγκεν είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και η Μπαρτσελόνα δείχνει διατεθειμένη να τον κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα στο «καμπ νου».

Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα «Sport» Η μπάρτσα θα του κάνει μία πρόταση για να τον «δέσει» μέχρι και το 2025.

Οι συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας είχαν αφήσει τις διαπραγματεύσεις λίγο πίσω όπως είναι λογικό. Όμως οι Καταλανοί θα επανέλθουν με νέα πρόταση για τον Γερμανό πορτιέρε.

Ένα από τα «καυτά» θέματα που έχει να διευθετήσει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν «παγώσει» προσωρινά μετά από πρωτοβουλία του Γερμανού τερματοφύλακα, ο οποίος δεν ήθελε να ασχοληθεί με το ζήτημα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως οι σχέσεις του Τερ Στέγκεν με τους Καταλανούς δεν βρίσκονται και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Ωστόσο, η ισπανική εφημερίδα «Sport», που εξειδικεύεται στα θέματα των «μπλαουγκράνα», αναφέρει ότι πιθανότατα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Τερ Στέγκεν θα έχει στα χέρια του πρόταση για συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι διοικούντες τον ιστορικό σύλλογο ευελπιστούν σε ολοκλήρωση της συμφωνίας μέχρι τον Ιούνιο, προσφέροντας στον διεθνή πορτιέρε σταδιακά αυξανόμενες απολαβές για κάθε χρόνο συνεργασίας.