Σε Γουότφορντ και Μπέρνλι τα τέσσερα από τα έξι κρούσματα στην Premier League

Οι Γουότφορντ και Μπέρνλι έκαναν γνωστό πως τέσσερις από τους έξι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ανήκουν σε αυτές. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα δύο εναπομείναντα κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τα πρόσφατα 748 τεστ στην Premier League.

Σε Γουότφορντ και Μπέρνλι τα τέσσερα από τα έξι κρούσματα στην Premier League

Γουότφορντ και Μπέρνλι έκαναν γνωστό πως τέσσερις από τους έξι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ανήκουν σε αυτές.

Έξι άτομα από τρεις ομάδες βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, επί συνόλου 748 παικτών και προσωπικού, που υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του ιού, όπως ανακοίνωσε η Premier League την Τρίτη (19/5).

Τα τέσσερα από αυτά βρίσκονται σε Γουότφορντ και Μπέρνλι, όπως γνωστοποίησαν οι δυο ομάδες.

Ένας είναι ποδοσφαιριστής της Γουότφορντ (δεν ανακοινώθηκε το όνομα) και δύο άτομα του τεχνικού τους επιτελείου, χωρίς επίσης να αναφερθούν ονόματα.

Αντίθετα, οι «clarets» ανακοίνωσαν πως πρόκειται για μέλος του δικού τους τεχνικού επιτελείου. Συγκεκριμένα, είναι ο βοηθός του Σον Ντάις, ο Ίαν Γόουν.

«Οι παίκτες ή το προσωπικό που βρέθηκαν θετικοί στον ιό θα τεθούν σε πλήρη απομόνωση για τις επόμενες 7 ημέρες» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (19/5) η διοργανώτρια αρχή και προσθέτει: «Δεν θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για τις ομάδες ή, για τα άτομα... λόγω νομικών και λειτουργικών απαιτήσεων».

Συνεχίζει η ανακοίνωση: «Η Premier League παρέχει αυτή την ενημέρωση, για λόγους ακεραιότητας και διαφάνειας του πρωταθλήματος. Καμία άλλη λεπτομέρεια, τόσο για τους συλλόγους ή, τους ανθρώπους δεν θα δοθεί από τη Λίγκα και τα αποτελέσματα των τεστ θα δημοσιοποιούνται κατ΄ αυτό τον τρόπο μετά από κάθε διαδικασία».

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα (18/05) η Premier League έδωσε την άδεια στους συλλόγους να ξεκινήσουν ομαδικές προπονήσεις σε μικρά γκρουπ, χωρίς σωματική επαφή, με κάποιους να ξεκινούν την Τρίτη (19/05).

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η απόφαση για τις προπονήσεις με σωματική επαφή, με την ελπίδα ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι τον Ιούνιο, μετά τη διακοπή του από τις 13 Μαρτίου.