Ο πρώην του Ολυμπιακού που ίσως αποφασίσει για Μήτρογλου - Πώς τον είχε χαρακτηρίσει

Διαβάστε γιατί ο Λοενάρντο Ζαρντίμ είναι πιθανό να καθορίσει το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου.

Ο πρώην του Ολυμπιακού που ίσως αποφασίσει για Μήτρογλου - Πώς τον είχε χαρακτηρίσει

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού την περίοδο 2012-13. Την ίδια περίοδο αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μήτρογλου. Μάλιστα, σε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σκόραρε 11 φορές ενώ είχε 3 και 4 γκολ αντίστοιχα σε 6 συμμετοχές κυπέλλου και 8 ευρωπαϊκές.

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και ίσως σύντομα συνυπάρξουν και πάλι ποδοσφαιρικά. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Ζαρντίμ να αναλάβει την Μαρσέιγ και να κρατήσει σε αυτή τον Μήτρογλου.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι υποψήφιους να αντικαταστήσει στη Μαρσέιγ τον Άντρε Βίλας Μπόας που σύμφωνα με τη L’ Equipe, είναι πιθανό να παραιτηθεί.

Ποια είναι η αλήθεια για Μήτρογλου και Ολυμπιακό

Όσον αφορά τον Μήτρογλου, οι Ολλανδοί υποστηρίζουν ότι ο Κώστας Μητρόγλου θα αποχωρήσει από την PSV Αϊντχόφεν και θα επιστρέψει στην Μαρσέιγ. Στηρίζονται στο γεγονός ότι ο νυν τεχνικός της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας - Μπόας θέλει πίσω τον Έλληνα, διεθνή, επιθετικό. Μόνο που τώρα ετοιμάζεται να παραιτηθεί.

Μένει να δούμε αν όντως ο Ζαρντίμ θα πάει στη Μασσαλία και αν συνεχίζει να έχει καλή άποψη για τον Μήτρογλου. Όταν κάποτε ως προπονητής στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας είχε ερωτηθεί για τον Μήτρογλου που έπαιζε στη Μπενφίκα, τον είχε χαρακτηρίσει «παίκτη κορυφαίας κλάσης».

Είχε πει στην εφημερίδα "RealNews": «Είναι παίκτης κορυφαίας κλάσης ο Μήτρογλου και δεν με εκπλήσσουν τα χατ-τρικ του. Δεν το μαθαίνω φέτος αυτό. Το ξέρω από πέρυσι που συνεργάστηκα μαζί του. Νομίζω πως πλέον είναι πιο ώριμος, είναι στην καλύτερη στιγμή του. Ίσως να τον βοηθάει και το ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός "καθαρός" φουνταριστός του Ολυμπιακού».