Επάνοδο Μήτρογλου στην Μαρσέιγ, σχεδιάζει ο Βίλα Μπόας!

Την πληροφορία ότι ο Πορτογάλος τεχνικός της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας - Μπόας θέλει πίσω τον Έλληνα, διεθνή, επιθετικό, Kώστα Μήτρογλου, παραθέτει δημοσιογράφος της «Equipe»

Επάνοδο Μήτρογλου στην Μαρσέιγ, σχεδιάζει ο Βίλα Μπόας!

Το ότι ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, δεν προτίθεται να κρατήσει τον Κώστα Μήτρογλου περαιτέρω μακριά του, παρά το γεγονός ότι μετά την έλευση του αποχώρησε, παραθέτει ο δημοσιογράφος της «Equipe» Ματιέ Γκρεγκουάρ.

Πάροτι ο 32χρονος, διεθνής, Έλληνας σέντερ φορ έχει συμβόλαιο, με τους «Φωκαείς», μέχρι το καλοκαίρι του 2021, από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε δανεικός σε Γαλατά Σαράι, αρχικά και PSV Αιντχόφεν ακολούθως.

Όλο αυτό το διάστημα υπάρχει η αίσθηση ότι ο 32χρονος φορ δεν έχει μέλλον στη Μασσαλία και ότι θα γίνει προσπάθεια η Γαλλική ομάδα ν' απαλλαγεί από το συμβόλαιο του.

Ο δημοσιογράφος της «Equipe», Ματιέ Γκρεγκουάρ, πάντως, δίνει μια διαφορετική διάσταση: «Ο Κώστας Μήτρογλου θα επιστρέψει στην ομάδα και είναι πιθανό ο Βίλας-Μπόας να τον κρατήσει και να τον αναγεννήσει».

Με τη Μαρσέιγ ο «Μητρογκόλ» έχει πετύχει 16 γκολ σε 50 συμμετοχές, ενω υπενθυμίζεται ότι μαζί της είχε παίξει στον τελικό του Europa League τον Μάιο του 2018, έχοντας μάλιστα δοκάρι.

Η ομάδα του είχε ηττηθεί 3-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στη Μαρσέιγ, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, είχε υπογράψει το 2017 προερχόμενος από τη Μπενφίκα, με την οποία σε 88 παιχνίδια σημείωσε 52 γκολ.