Ποια είναι η αλήθεια για Μήτρογλου και Ολυμπιακό

Στην Πορτογαλία υπάρχουν ρεπορτάζ για τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ολυμπιακό. Τι ισχύει για τον Έλληνα επιθετικό πως προέκυψαν τα σενάρια.

Ποια είναι η αλήθεια για Μήτρογλου και Ολυμπιακό

Η PSV Αϊντχόφεν δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αγορά του Κώστα Μήτρογλου από τη Μαρσέιγ. Ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι είναι δεδομένο πως θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη αναπτύσσονται διάφορα σενάρια για το μέλλον του.

Όπως συμβαίνει σε σχεδόν κάθε μεταγραφική περίοδο ο "πιστολέρο" συνδέεται με τον Ολυμπιακό. Κάπως έτσι γίνεται και τώρα. Η A' Bola σε κείμενο της εδώ και λίγη ώρα εμπλέκει τον Ολυμπιακό και με τίτλο «Ο Πέδρο Μαρτίνς ενδιαφέρεται για τον Μήτρογλου».

Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων, ωστόσο επικαλείται ελληνικά δημοσιεύματα και δεν είναι πρωτογενές. Γίνεται αναφορά για προσπάθεια δανεισμού του ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το σημείο, όμως, αξίζει να αναφέρουμε κάποια πράγματα σχετικά με τον διεθνή επιθετικό. Ο Μήτρογλου έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, το οποίο δεν μπορεί να του το προσφέρει ο Ολυμπιακός. Η απόσταση είναι τεράστια ανάμεσα στις δύο πλευρές και φυσικά είναι τρομερά δύσκολο να τεθεί θέμα επιστροφής του.

Ο Έλληνας επιθετικός ποτέ δεν έχει κρύψει ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Τον συνδέουν ισχυροί δεσμοί, αλλά αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο να γυρίσει στον Πειραιά. Ο Μήτρογλου έχει προτάσεις και θα βρει ακόμη ένα καλό συμβόλαιο.

Με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να προσεγγίσει τον Κώστα Μήτρογλου. Είναι απίθανο να τεθεί θέμα επιστροφής του Έλληνα επιθετικού σύμφωνα με τις απαιτήσεις του και με τις προτάσεις που υπάρχουν. Σενάρια θα προκύψουν κι άλλα για τον Έλληνα επιθετικό κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, αλλά το θέμα είναι ότι τώρα μόνο με θαύμα τίθεται θέμα επιστροφής.