Αϊντχόφεν: «Τελειώνει» ο Μήτρογλου με 3 γκολ σε 348 λεπτά και δανεισμό... 1,25 εκ. ευρώ

Οι Ολλανδοί υποστηρίζουν ότι ο Κώστας Μητρόγλου θα αποχωρήσει από την PSV Αϊντχόφεν και θα επιστρέψει στην Μαρσέιγ.

Αϊντχόφεν: «Τελειώνει» ο Μήτρογλου με 3 γκολ σε 348 λεπτά και δανεισμό... 1,25 εκ. ευρώ

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος στην Ολλανδία για έναν επιθετικό που στην πρώτη του εμφάνιση γέμισε τους πάντες με προσδοκίες. Ο Κώστας Μητρόγλου θα αποχωρήσει από την PSV Αϊντχόφεν και θα επιστρέψει στην Μαρσέιγ, με την οποία εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Αυτό αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ολλανδία. Μάλιστα σημειώνουν ότι ήδη η διοίκηση του ολλανδικού συλλόγου έχει ενημερώσει σχετικά την γαλλική ομάδα. Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στον αγώνα εναντίον του Απόλλωνα Λεμεσού. Η συνέχεια, όπως αναφέρουν, ήταν λιγότερο συναρπαστική και καθώς προχωρούσε η σεζόν, ο ρόλος του έγινε όλο και πιο περιορισμένος. Η Αϊντχόφεν πλήρωσε 1,25 εκατομμύρια ευρώ τον Αύγουστο για να τον αποκτήσει ως δανεικό. Σε 348 λεπτά συμμετοχής σημείωσε τρία γκολ.

Πριν από λίγες ημέρες, ο δημοσιογράφος της «Equipe», Ματιέ Γκρεγκουάρ, έγραψε: «Ο Κώστας Μήτρογλου θα επιστρέψει στη Μαρσέιγ και είναι πιθανό ο Βίλας-Μπόας να τον κρατήσει και να τον αναγεννήσει».

Με τη Μαρσέιγ ο «Μητρογκόλ» έχει πετύχει 16 γκολ σε 50 συμμετοχές, ενω υπενθυμίζεται ότι μαζί της είχε παίξει στον τελικό του Europa League τον Μάιο του 2018, έχοντας μάλιστα δοκάρι.

Η ομάδα του είχε ηττηθεί 3-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στη Μαρσέιγ, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, είχε υπογράψει το 2017 προερχόμενος από τη Μπενφίκα, με την οποία σε 88 παιχνίδια σημείωσε 52 γκολ.