Τότεναμ: Έτοιμος να επιστρέψει ο Κέιν!

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Τότεναμ, αφού ο Χάρι Κέιν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δηλώνει έτοιμος για επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με την επανέναρξη της Premier League.

Τότεναμ: Έτοιμος να επιστρέψει ο Κέιν!

Ο Χάρι Κέιν είχε τραυματιστεί τον περασμένο Ιανουάριο στον αγώνα με την Σαουθάμπτον και υπήρχαν ανησυχίες ότι μπορεί να χάσει ακόμα και το Euro του προσεχούς καλοκαιριού.

Ωστόσο, ο άσος της Τότεναμ φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική απραξία που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού.

Πλέον, ο Άγγλος επιθετικός, έχοντας αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του, δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την επανέναρξη της Premier League.

«Είμαι όσο καλύτερα μπορώ. Ήμουν σε καλό επίπεδο πριν την καραντίνα. Έκανα σχεδόν τα πάντα εκτός από την προπόνηση με την ομάδα. Την περασμένη εβδομάδα έκανα ατομικές προπονήσεις με ένα μέλος από το τεχνικό επιτελείο. Ένιωσα πολύ καλά που βγήκα στο γήπεδο και μπόρεσα να ακουμπήσω ξανά την μπάλα» δήλωσε στο "Sky Sports" ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, ενώ συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Όταν ξαναρχίσει η χρονιά, είτε αυτό συμβεί τον επόμενο μήνα ή μετά από 2-3 μήνες, θα είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα».