Θέλουν να ξεφορτωθούν τον Εμενίκε

Στη Λας Πάλμας αναζητούν τρόπο προκειμένου να απαλαγούν από τον Νιγηριανό επιθετικό που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο δεξί γόνατο.

Θέλουν να ξεφορτωθούν τον Εμενίκε

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Λας Πάλμας με τον Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και να δώσει φυσικά όσα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά από εκείνον. Τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στην ισπανική ομάδα και εκείνοι από τη πλευρά τους δείχνουν σοκαρισμένοι με την κατάσταση του.

Η Λας Πάλμας ψάχνει να βρει τρόπο για να ξεφορτωθεί τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος δεν φαίνεται να είναι σε θέση να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμα και για επιστροφή του Νιγηριανού στον Πειραιά κάτι βέβαια που μοιάζει να είναι στη… σφαίρα της φαντασίας τους.

Πέρα από τα παραπανίσια κιλά με τα οποία εμφανίστηκε, ο Εμενίκε αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο δεξί του γόνατο. Η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά σοβαρή και σύμφωνα με τον ιατρικό έλεγχο που έγινε από το επιτελείο της Λας Πάλμας θα καθυστερήσει πολύ η επιστροφή του στη δράση. Αυτή τη στιγμή οι Ίβηρες αναζητούν τρόπο προκειμένου να ξεφορτωθούν τον Εμενίκε, ο οποίος δεν είναι σε θέση να προσφέρει στη νέα του ομάδα.