«Πρώτος στόχος της Νιούκαστλ ο Μπέιλ»

Το όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ προστέθηκε στην μεταγραφική λίστα της Νιούκαστλ σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail».

«Πρώτος στόχος της Νιούκαστλ ο Μπέιλ»

Η Νιούκαστλ ετοιμάζεται να μπει σε νέα εποχή στο ιδιοκτησιακό με την είσοδο δισεκατομμυριούχων Σαουδάραβων στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου.

Εφόσον το... deal ολοκληρωθεί - που είναι και το πιο πιθανό σενάριο- τότε η αγγλική ομάδα θα έχει την οικονομική άνεση και δυνατότητα να προχωρήσει σε μεταγραφές από το... πάνω ράφι, οι οποίες θα προκαλέσουν αίσθηση.

Νιούκαστλ: Πιο κοντά ο Ποτσετίνο, στο στόχαστρο ο Κουλιμπαλί!

Δεν είναι λίγα άλλωστε τα ονόματα αστέρων ποδοσφαιριστών η προπονητών που φέρεται να έχει στο στοχαστρό της η Νιούκαστλ ενόψει καλοκαιριού.

Ένα νέο όνομα σούπερ σταρ που προστέθηκε στη λίστα της ομάδας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, είναι αυτό του Γκάρεθ Μπέιλ, τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Σαουδάραβες έχουν ως πρώτο στόχο.

Νιούκαστλ: Θέλει Ποτσετίνο και Κουτίνιο

Το μέλλον του Ουαλού μοιάζει... θολό στη Ρεάλ Μαδρίτης και η διοίκηση των Μαδριλένων, στοχεύει στην πώληση του αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι Σαουδάραβες εξετάζουν την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ και σύντομα αναμένεται να γίνει... κρούση και να κατατεθεί πρόταση για την απόκτηση του.