Νιούκαστλ: Θέλει Ποτσετίνο και Κουτίνιο

Η Νιούκαστλ μετά την ολοκλήρωση της πώλησης της στους Σαουδάραβες θα κινηθεί για την απόκτηση προπονητή με βασικό υποψήφιο τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Νιούκαστλ: Θέλει Ποτσετίνο και Κουτίνιο

Η Νιούκαστλ θα είναι στα χέρια των Σαουδαράβων και μετά την ολοκλήρωση της πώλησης θα κινηθούν για την απόκτηση προπονητή και του μεταγραφικού σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά.

Η Νιούκαστλ όπως φαίνεται αλλάζει χέρια και πρώτος στόχος της ομάδας θα είναι να φέρει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για να αναλάβει την ομάδα. Μάλιστα ο Αργεντινός προπονητής δεν δείχνει καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο των «καρακάξων».

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα στόχος των νέων ιδιοκτητών θα είναι και ο Φελίπε Κουτίνιο. Στο παρελθόν ο Ποτσετίνο με τον Κουτίνιο έχουν ξανά συνεργαστεί επί Ισπανικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στην Εσπανιόλ το 2012.

Εξάλλου ο Βραζιλιάνος μέσος δύσκολα θα συνεχίσει στην Μπάγερν, μιας και αν οι Γερμανοί θέλουν να τον εντάξουν για τα καλά στο δυναμικό του θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 120 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Κάτι που φαντάζει δύσκολο αν αναλογιστούμε τις υπάρχουσες καταστάσεις λόγω της πανδημίας.

Βέβαια ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου έχουν εκφράσεις μεταξύ άλλων η Τότεναμ η Τσέλσι, η Ίντερ αλλά και η Παρί.