Νιούκαστλ: Πιο κοντά ο Ποτσετίνο, στο στόχαστρο ο Κουλιμπαλί!

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φαβορί για τον πάγκο της Νιούκαστλ, η οποία θέλει να αποκτήσει και τον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι.

Νιούκαστλ: Πιο κοντά ο Ποτσετίνο, στο στόχαστρο ο Κουλιμπαλί!

Η επικείμενη αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Νιούκαστλ αναμένεται να αλλάξει και τις ισορροπίες στην Premier League, με τους νέους Σαουδάραβες ιδιοκτήτες να θέλουν να επενδύσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ προκειμένου οι «καρακάξες» να μπορούν να διεκδικήσουν τίτλους.

Πρώτο μέλημα κάθε ομάδας που στοχεύει να μπει σε τροχιά πρωταθλητισμού είναι η έλευση ενός πρωτοκλασάτου προπονητή, ο οποίος θα μπορέσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο εκλεκτός για την ομάδα δεν φαίνεται να είναι άλλος από τον πρώην προπονητή της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα le10sport.com, ο Αργεντινός κόουτς βρίσκεται κοντά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η αγγλική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρό της, μετά τον Κουτίνιο, και τον Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι, στον οποίο προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να τον πείσει να αφήσει τον ιταλικό Νότο και να μετακομίσει στη βόρεια Αγγλία. Το θέμα βέβαια είναι ότι η Νιούκαστλ θα πρέπει να κάμψει και τις αντιστάσεις των «παρτενοπέι», οι οποίοι ζητούν 100 εκατομμύρια ευρώ... ακατέβατα για την πώλησή του.