«Η Νιουκάστλ θέλει τον Βλαχοδήμο»

Στην μεταγραφική λίστα της Νιουκάστλ φέρεται να βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για κρούση της αγγλικής ομάδας στην Μπενφίκα για την απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα. 

«Η Νιουκάστλ θέλει τον Βλαχοδήμο»

Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ φέρεται να βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Μπενφίκα που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, δείχνει να περνάει από τα... ραντάρ του αγλλικού συλλόγου, οποίος μάλιστα φέρεται να έχει κάνει ήδη κρούση στην πορτογαλική ομάδα για την απόκτηση του 26χρονου γκολκίπερ.

Να σημειωθεί, ότι το όνομα του Έλληνα πορτιέρε είχε γραφτεί και σχεδόν πριν έναν χρόνο για της «καρακάξες», αλλά η αλλαγή διοίκησης δημιουργεί νέα δεδομένα.

Έτσι λοιπόν όπως κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα, ο Βλαχοδήμος, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της αγγλικής ομάδας, που μάλιστα φαίνεται να το προχωράει αφού έχει κάνει ήδη επαφή με τους «αετούς» για να εξετάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Παρόλα αυτά στις τάξεις της Μπενφίκα δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν εύκολα τον βασικό τους πορτιέρε και πόσο μάλλον με ένα ποσό κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ, οπότε μένει να φανεί ποια θα είναι η προσφορά της Νιουκάστλ για τον Βλαχοδήμο, εφόσον αποφασίσει η αγγλική ομάδα να κινηθεί για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.