Γκριεζμάν: Μιλάει με Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα, καθώς όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Μπαρτσλόνα

Γκριεζμάν: Μιλάει με Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ

Η επικείμενη απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες ανοίγει την πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα για τον Αντουάν Γκριεζμάν. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο διεθνής επιθετικός έχει στα χέρια του προτάσεις από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αρσεναλ και τις εξετάζει.

Θέλει τράμπα Γκριεζμάν - Λαουτάρο Μαρτίνες η Ίντερ!

Μάλιστα το επόμενο διάστημα αναμένεται να συναντηθεί με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να συζητηθεί το θέμα της παραμονής του ή όχι στο «Καμπ Νου».

Αν ο Γάλλος σταρ ικανοποιηθεί από τις εγγυήσεις που θα του δώσει η διοίκηση, ίσως τότε σκεφτεί την παραμονή του, αλλά το πιθανότερο είναι ν’ αναζητήσει το νέο εργοδότη του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ξεπουλάει η Μπαρτσελόνα: Οι οκτώ παίκτες που «έβγαλε στο σφυρί»


Να σημειωθεί πως η διοίκηση της διάσημης ισπανικής ομάδας θέλει οπωσδήποτε να κλείσει τον Μαρτίνες, με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα 150 εκατ. ευρώ, αλλά λόγω των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας και της αναστολής της αγωνιστικής δραστηριότητας, δεν υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα και προσανατολίζεται στην πώληση του Γκριεζμάν κι άλλων παικτών για ν’ ανασάνει οικονομικά και να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την Ιντερ για τον Αργεντινό φορ.

«Ο Λαουτάρο ενημέρωσε την Ίντερ ότι θέλει Μπαρτσελόνα»

Επίσης οι Ιβάν Ράκιτιτς, Αρτούρο Βιδάλ, Σαμουέλ Ουμτιτί, Νέτο, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, Φιλίπε Κουτίνιο και Κάρλες Αλενιά, αναμένεται να είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.