«Ο Λαουτάρο ενημέρωσε την Ίντερ ότι θέλει Μπαρτσελόνα»

Ο επιθετικός της Ίντερ Λαουτάρο Μαρτίνες σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» έχει αποφασίσει να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα, έχοντας ενημερώσει μάλιστα τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας για την παραπάνω απόφασή του. 

«Ο Λαουτάρο ενημέρωσε την Ίντερ ότι θέλει Μπαρτσελόνα»

Αποφασισμένος να μετακομίσει στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο επιθετικός της Ίντερ, που βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστα των Καταλανών και πραγματοποίησε μία σπουδαία σεζόν με την ομάδα του Μιλάνου, σύμφωνα με δημοσίευμα έχει πάρει την απόφαση να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση των «νερατζούρι» για την απόφασή του να μετακομίσει στη Βαρκελώνη και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί την ανανέωση του συμβολαίου του.

Από τη μεριά της η Ίντερ για να παραχωρήσει τον Μαρτίνες αξιώνει 90 εκατομμύρια ευρώ συν ορισμένους παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα. Να σημειωθεί ότι ο Λαουτάρο αποτέλεσε εξαρχής τον νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα για την αντικατάσταση του τραυματία Λουίς Σουάρες.