Ξεπουλάει η Μπαρτσελόνα: Οι οκτώ παίκτες που «έβγαλε στο σφυρί»

Δείτε ποιους ποδοσφαιριστές αποφάσισε να παραχωρήσει η Μπαρτσελόνα κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για να περιορίσει την οικονομική ζημιά από τον κορονοϊό

Ξεπουλάει η Μπαρτσελόνα: Οι οκτώ παίκτες που «έβγαλε στο σφυρί»

Τρόπους για να μειώσει την οικονομική ζημιά που της έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού αναζητά η Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Sport», οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» αποφάσισαν να βγάλουν στο «σφυρί» οκτώ παίκτες κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού έτσι ώστε να συγκεντρώσουν έσοδα και να περιορίσουν την χασούρα.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, στην… πόρτα της εξόδου από το «Καμπ Νόου» βρίσκονται οι Αντουάν Γκριεζμάν, Ιβάν Ράκιτιτς, Αρτούρο Βιδάλ, Σαμουέλ Ουμτιτί, Νέτο, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, Φελίπε Κουτίνιο και ο Κάρλες Αλενιά.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι όλοι οι προαναφερθέντες θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο τους επόμενους μήνες, αλλά η "Μπάρτσα" είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους υποψήφιους «μνηστήρες» και να ακούσει προτάσεις για την πώλησή τους.

Την ίδια στιγμή, πρόσθεση των Καταλανών είναι να αξιοποιήσουν και την ακαδημία τους, την «Μασία», προκειμένου να προβιβάσουν στην πρώτη ομάδα παίκτες από τα τμήματα υποδομών τους.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα και τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας για περικοπή των αποδοχών τους, σε μία ακόμα προσπάθεια των ιθυνόντων των «μπλαουγκράνα» να μειώσουν την οικονομική ζημιά, την στιγμή που στην Ιταλία δημοσιεύματα του Τύπου κάνουν λόγω για συμφωνία των Καταλανών με τον Αργεντινό επιθετικό της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες.

«Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με Λαουτάρο»