Θέλει τράμπα Γκριεζμάν - Λαουτάρο Μαρτίνες η Ίντερ!

Σύμφωνα με Ιταλικό δημοσίευμα η Ίντερ προτείνει την ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Λαουτάρο Μαρτίνες που είναι διακαής πόθος της Μπαρτσελόνα

Θέλει τράμπα Γκριεζμάν - Λαουτάρο Μαρτίνες η Ίντερ!

Μετά το σούσουρο που προκάλεσε η δήλωση του πρώην προέδρου της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι «απαγορευμένο όνειρο» για την αγαπημένη του ομάδα προκαλώντας σωρεία δημοσιευματών για επαφές των «νερατζούρι» με τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα (τα οποία εκείνος διέψευσε κατηγορηματικά...) ένα νέο στην Ιταλία παρουσιάζει την ομάδα του Μιλάνου να ενδιαφέρεται για τον Αντουάν Γκριεζμάν, ως αντάλλαγμα του Λαουτάρο Μαρτίνες που φέρεται ν' αποτελεί τον υπ' αριθμ. 1 στόχο των Καταλανών το προσεχές καλοκαίρι.

Κατά την «Gazzetta dello Sport» οι ιθύνοντες της Ιταλικής ομάδας μαθαίνοντας και τις πρόσφατες δηλώσεις του μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού τους, πως δεν είναι λίγες οι πιθανότητες να μεταγραφεί στον σύλλογο της Βαρκελώνης, προτίθενται να ρίξουν στο τραπέζι την ιδέα της «τράμπας».

Μια ιδέα που θα... φορεθεί πολύ το φετινό καλοκαίρι των «ισχνών αγελάδων» λόγω κρίσης.

Φαίνεται να ποντάρουν στο ότι ο Γάλλος δεν έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και του Μέσι ενώ ο Μαρτίνες με την Εθνική Αργεντινής έδειξε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο το περασμένο καλοκαίρι στο Κόπα Αμέρικα.

Εξάλλου τα χρήματα που έδωσε η Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι για τον πρώην παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης (120 εκ. ευρώ) είναι πολύ κοντά στην ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο συμβόλαιο του (111 εκ. ευρώ).

Το θέμα είναι τι λέει η Μπαρτσελόνα που έβαλε στον Γκριεζμάν ρήτρα αποδέσμευσης 800 εκ. ευρώ στο συμβόλαιο που υπέγραψε μαζί της...

Κέμπες: Σπουδαίο να γίνει συμπαίκτης του Μέσι ο Λαουτάρο...

Την ίδια στιγμή ο συμπατριώτης του Μαρτίνες και ήρωας της Αργεντινής στην κατάκτηση του Μουντιάλ του 1978, Μάριο Κέμπες, δήλωσε ότι ο 22χρονος επιθετικός δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να πάει στην Μπαρτσελόνα.

«Το τρένο περνά μόνο μια φορά και παρότι η Ίντερ είναι μεγάλος σύλλογος, η Μπαρτσελόνα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Ο Λαουτάρο έχει αποδείξει την τελευταία διετία πως είναι μεγάλος σέντερ φορ και θα είναι σπουδαίο να γίνει συμπαίκτης του Μέσι και σε συλλογικό επίπεδο. Αλλά και αν μείνει στην Ίντερ θα του κάνει καλό και θα συγκεντρώσει εμπειρίες»