Κάριους: Αποχαιρέτησε την Μπεσίκτας και επιστρέφει στη Λίβερπουλ

Την είδηση πως η συνεργασία του με την Μπεσίκτας ολοκληρώθηκε έκανε γνωστή ο Λορίς Κάριους, οποίος πλέον παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στη Λίβερπουλ στην οποία και ανήκει. 

Κάριους: Αποχαιρέτησε την Μπεσίκτας και επιστρέφει στη Λίβερπουλ

Στην Λίβερπουλ επιστρέφει και πάλι ο Λορίς Κάριους.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας έκανε γνωστό πως το συμβόλαιό του με την Μπεσίκτας -στην οποία αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού από τους «Reds»- τερματίστηκε και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο, κάτι που σημαίνει πως επιστρέφει στη Λίβερπουλ, στην οποία ανήκει.

Ο Κάριους που αποτέλεσε τον αρνητικό πρωταγωνιστή για τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League το 2018 με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς τα σημαντικά του λάθη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, είχε παραχωρηθεί για δύο χρόνια ως δανεικός στην τουρκική ομάδα.

Παρόλα αυτά η συνεργασία ανάμεσα στον ίδιο και την Μπεσίκτας ολοκληρώθηκε και όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος, όχι και με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο Λορίς Κάριους που επιστρέφει και πάλι στο Άνφιλντ έγραψε σε ανάρτησή του: «Είναι κρίμα που τελειώνει έτσι, αλλά έκανα ό,τι μπορούσα για να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Έκανα υπομονή, μιλούσα συνεχώς τους τελευταίους μήνες με τη διοίκηση, αλλά τα ίδια είχαν συμβεί και πέρυσι. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να λύσουν το ζήτημα και μάλιστα αρνήθηκαν την πρότασή μου να δεχθώ μείωση μισθού...

Θέλω να ξέρετε ότι ήταν χαρά μου που έπαιξα για την ομάδα. Η Μπεσίκτας πρέπει να είναι υπερήφανη που έχει τόσο παθιασμένους οπαδούς στο πλευρό της. Πάντοτε με στηρίζατε κι εμένα στα εύκολα και στα δύσκολα και θα σας θυμάμαι με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Με υποδεχθήκατε όλοι στον σύλλογο με ανοιχτές αγκάλες από την πρώτη μέρα. Σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε ο Κάριους στο ποστάρισμα που έκανε στα σόσιαλ μίντια για να επισημοποιήσει το φινάλε της θητείας του στη Μπεσίκτας και την επιστροφή του στη Λίβερπουλ.