Ουγιέ: «Να σταματήσει η Premier League, αξίζει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ»

Αντίθετος με τη επανέναρξη της Premier League εμφανίστηκε ο Ζεράρ Ουγιέ, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων πως η Αγγλία θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Γαλλίας. 

Ουγιέ: «Να σταματήσει η Premier League, αξίζει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ»

Την άποψή του πως η Premier League θα πρέπει να ακολουθήαει το παράδειγμα της Γαλλίας και να κατεβάσει οριστικά... ρολά για φέτος δίνοντας τον τίτλο στη Λίβερπουλ, εξέφρασε ο Ζεράρ Ουγιέ.

Ο Γάλλος, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο της Λίβερπουλ από το 1998 μέχρι το 2004 μίλησε για την πιθανή επανέναρξη της Premier League, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβεί.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε στο «TalkSport»: «Η Αγγλία θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Γαλλίας. Το έδωσαν στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είχε ένα καθαρό προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Νομίζω πως τα πράγματα είναι ίδια στην Premier League. Η Λίβερπουλ χρειάζεται ουσιαστικά δύο ακόμα νίκες για να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο.

Αν υπήρχε διαφορά μεταξύ δύο ή τριών βαθμών τότε θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε. Τώρα η Λίβερπουλ είναι μπροστά με διαφορά 25 βαθμών. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το πρωτάθλημα. Το αξίζει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζεράρ Ουγιέ.