Δώρισε πλάσμα αίματος ο Πάντελιτς

Ο Μάρκο Πάντελιτς έχει θεραπευτεί από τον κορονοϊό και για να βοηθήσει κι άλλους ασθενείς δώρισε πλάσμα αίματος.

Δώρισε πλάσμα αίματος ο Πάντελιτς

Στα μέσα Μαρτίου ο Μάρκο Πάντελιτς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, τον οποίο και ξεπέρασε ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών και μένοντας σε καραντίνα στο σπίτι του για 14 ημέρες.

Πάντελιτς: «Δεν είχα συμπτώματα, το προηγούμενο βράδυ έπαιζα μπάλα»

Ο παλιός επιθετικός του Ολυμπιακού είναι πλέον υγιής και κάνει προσπάθεια προκειμένου να βοηθήσει κι άλλους συνανθρώπους μας. Συγκεκριμένα ο Πάντελιτς δώρισε πλάσμα αίματος για τη θεραπεία άλλων ασθενών του Covid-19.

«Είναι τιμή, χρέος και προνόμιο να μπορώ να βοηθήσω άλλους ασθενείς και, κατά κάποιον τρόπο, τις ιατρικές μας υπηρεσίες και την ηρωική μάχη που δίνουν αυτούς τους δύο μήνες», δήλωσε ο αντιπρόεδρος πλέον της σερβικής ομοσπονδίας.

Πάντελιτς: «Για την τελική μας νίκη κατά του κορονοϊού»

«Έχουμε προθεσμία μέχρι τις 25 Μαΐου για να τοποθετηθούμε για τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Σέρβος, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε τονίσει ότι κόλλησε σε ένα συνέδριο που είχε πάει στο Άμστερνταμ.

Τότε ο Σέρβος άσος του παρελθόντος είχε δηλώσει σε Μέσα της πατρίδας του:

«Κανείς δεν γνωρίζει πώς μολύνθηκα. Προσωπικά θεωρώ ότι κόλλησα τον ιό σε ένα συνέδριο που είχα πάει στο Άμστερνταμ στις 4 Μαρτίου. Αρχικά δεν είχα συμπτώματα, αλλά έκανα τις εξετάσεις.

Για να καταλάβετε, το προηγούμενο βράδυ έπαιζα ποδόσφαιρο! Ήμουν πεπεισμένος ότι δεν είχα τίποτα. Πήγαμε για εξετάσεις με τη γυναίκα μου. Εκείνη βρέθηκε αρνητική, εγώ θετικός».

Στη συνέχεια ο Πάντελις δήλωσε:

«Για δεκαπέντε ημέρες ήμουν μόνος μου με ένα κρεβάτι και την τουαλέτα. Μου έφερναν το φαγητό στην πόρτα και ακολουθούσα πλήρως τις οδηγίες των γιατρών. Αυτού του τύπου οι καραντίνες δεν είναι ξένες για εμένα».