Πάντελιτς: «Δεν είχα συμπτώματα, το προηγούμενο βράδυ έπαιζα μπάλα»

Ο παλαίμαχος επιθετικός Μάρκο Πάντελιτς μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε λόγω του κορονοϊού, αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι την προηγουμένη έπαιζε ποδόσφαιρο.

Πάντελιτς: «Δεν είχα συμπτώματα, το προηγούμενο βράδυ έπαιζα μπάλα»

Ο παλαίμαχος επιθετικός Μάρκο Πάντελιτς, με θητεία και στον Ολυμπιακό, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε λόγω του κορονοϊού.

Αρχικά ο Σέρβος άσος του παρελθόντος δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του:

«Κανείς δεν γνωρίζει πώς μολύνθηκα. Προσωπικά θεωρώ ότι κόλλησα τον ιό σε ένα συνέδριο που είχα πάει στο Άμστερνταμ στις 4 Μαρτίου. Αρχικά δεν είχα συμπτώματα, αλλά έκανα τις εξετάσεις.

Πάντελιτς: «Για την τελική μας νίκη κατά του κορονοϊού»

Για να καταλάβετε, το προηγούμενο βράδυ έπαιζα ποδόσφαιρο! Ήμουν πεπεισμένος ότι δεν είχα τίποτα. Πήγαμε για εξετάσεις με τη γυναίκα μου. Εκείνη βρέθηκε αρνητική, εγώ θετικός».

Στη συνέχεια ο Πάντελις δήλωσε:

«Για δεκαπέντε ημέρες ήμουν μόνος μου με ένα κρεβάτι και την τουαλέτα. Μου έφερναν το φαγητό στην πόρτα και ακολουθούσα πλήρως τις οδηγίες των γιατρών. Αυτού του τύπου οι καραντίνες δεν είναι ξένες για εμένα.

Ο Πάντελιτς νίκησε τον κορονοϊό

Έχω συνηθίσει από το ποδόσφαιρο να έχω… στρατιωτική πειθαρχία. Βρίσκεις χρόνο στην καραντίνα να κάνεις άλλα πράγματα. Να διαβάσεις πολύ και να μιλήσεις με ανθρώπους.

Για 15 ημέρες είχε επηρεαστεί η όσφρησή μου. Έκοψα και το τσιγάρο. Με το που έμαθα ότι είμαι θετικός στον ιό, μίλησα με όλους τους ανθρώπους που είχα έρθει σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες.

Με κορονοϊό ο Μάρκο Πάντελιτς

Ήμουν σε ένα μίτινγκ στην Ιταλία και καθόμουν δίπλα στον Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς που ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω ηλικίας. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα όλο αυτό».

Τέλος, ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Έμεινα στην καραντίνα για ένα μήνα περίπου, παρότι βρέθηκα αρνητικός στο πρώτο τεστ μετά τις δύο εβδομάδες. Προτρέπω όλο τον κόσμο να προσέχει. Να περιορίσει τις μετακινήσεις του, καθώς μπορεί να μεταδώσει τον ιό χωρίς να το ξέρει».