Πάντελιτς: «Για την τελική μας νίκη κατά του κορονοϊού»

Ο Μάρκο Πάντελιτς, αφού νίκησε τον κορονοϊό, πρωταγωνιστεί στην εκστρατεία της ομοσπονδίας της Σερβίας κατά αυτού και με δήλωσή του προτρέπει τον κόσμο του ποδοσφαίρου να βοηθήσει.

Πάντελιτς: «Για την τελική μας νίκη κατά του κορονοϊού»

Πριν από λίγες ημέρες η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σερβίας ξεκίνησε μία εκστρατεία για να βοηθήσει και αυτή από την πλευρά της στην καταπολέμηση του κορονοϊού.

Ο αντιπρόεδρος αυτής Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος είχε προσβληθεί και θεραπεύτηκε από τον ιό, πρωταγωνιστεί σε αυτή και προχώρησε μάλιστα σε επίσημη δήλωση, προτρέποντας παίκτες, ομάδες και χορηγούς να ακολουθήσουν και να βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους.

Με κορονοϊό ο Μάρκο Πάντελιτς

«Αγαπητοί φίλοι, όπως καλά γνωρίζετε όλοι, αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή πανδημία με τον κορονοϊό, η οποία έχει σπείρει μεγάλη ανησυχία στον άνθρωπο και στην παγκόσμια κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων και όλων αυτών που εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο.

Πριν από λίγες ημέρες η ποδοσφαιρική ομοσπονδία παρουσίασε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων με σκοπό να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη. Για μία ακόμη φορά, θέλω να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που βρίσκονται στο ποδόσφαιρο, πρώην και διεθνείς παίκτες, πρώην και νυν παίκτες, ομάδες, αθλητικούς διευθυντές, προπονητές, διαιτητές, χορηγούς να δραστηριοποιηθούν σε αυτή την εκστρατεία.

Ό,τι συλλέξουμε θα είναι μία καλή βοήθεια σε όλους αυτούς που τα έχουν ανάγκη τώρα και πάνω απ’ όλα στο σύστημα υγείας της Σερβίας, που είναι στην πρώτη γραμμή και μάχεται με αυτόν τον αόρατο εχθρό.

Ο Πάντελιτς νίκησε τον κορονοϊό

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, έχουν δωριστεί 250.000 ευρώ στην κλινική λοιμωδών νοσημάτων της Σερβίας. Χωρίς αμφιβολία αυτή η βοήθεια όσων εκπροσωπούν το σερβικό ποδόσφαιρο θα δώσει τεράστια ώθηση στην τελική μας νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού.