Ντουρμάζ: «Δεν υπήρχε τίποτα περίεργο στο ματς με τον Ατρόμητο»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αναφέρθηκε με δηλώσεις του σε Μέσο της Τουρκίας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο τη σεζόν 2014-15

Ντουρμάζ: «Δεν υπήρχε τίποτα περίεργο στο ματς με τον Ατρόμητο»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού για δύο χρόνια και μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Ατρόμητο τη σεζόν 2014-15.

Γιατί δεν ασχολούνται καν στον Ολυμπιακό με την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας (vid)

Έπειτα από πέντε χρόνια και ύστερα από την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο Σουηδός εξτρέμ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην αναμέτρηση και στο ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιος δόλος αναφορικά με την έκβαση του αποτελέσματος.

ΕΠΟ: Αυτή είναι ολόκληρη η εισήγηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Αρχικά δήλωσε: «Ειλικρινά, δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά τα ματς. Παίξαμε αρκετούς αγώνες μετά από αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπήρχε κάτι περίεργο όταν δίναμε αυτά τα παιχνίδια».

Σπανός: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έπαιξα πολλά παιχνίδια εκείνη τη σεζόν, πηγαίναμε σαν τρένο, νίκη, νίκη. Βασικά κερδίζαμε κάθε παιχνίδι, είχαμε πολύ δυνατή ομάδα και νιώθαμε πολύ καλά. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό. Είναι ένα απίστευτο κλαμπ, έχει φοβερούς οπαδούς και αξίζουν τα πάντα. Ελπίζω ότι ο σύλλογος δεν θα έχει πρόβλημα».