Τα highlights του περιβόητου παιχνιδιού, Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1 (vid)

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα της νίκης του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου με 2-1 για  τη σεζόν 2014-15.

Τα highlights του περιβόητου παιχνιδιού, Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1 (vid)

Τις τελευταίες ώρες δημιουργήθηκαν διάφορες εντυπώσεις γύρω από το περιβόητο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο τη σεζόν 2014-15.

Γιατί δεν ασχολούνται καν στον Ολυμπιακό με την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας (vid)

Συγκεκριμένα υπήρξε εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για το εν λόγω παιχνίδι και παραπέμπει τις δύο ομάδες και τους ιδιοκτήτες της στο Δικαστικό Τμήμα της εν λόγω Επιτροπής, προκειμένου να αποφασιστεί εκεί αν υπήρχαν τελικά παραβάσεις για να τιμωρηθούν οι δύο ομάδες με βαρύτατες ποινές.

Ποια η στάση της ΕΠΟ αν προσφύγει ο ΠΑΟΚ στο CAS

Στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» δεν ασχολούνται, γιατί πλέον η υπόθεση που έχει οδηγηθεί στο Εφετείο αποδεικνύεται με βάση τις καταθέσεις και άλλων μαρτύρων, όπως π.χ. του Αλαφούζου, ότι δεν υπάρχει κάποια «σκιά».

Με αφορμή τις κατηγορίες παρακολουθήστε ξανά τα στιγμιότυπα της νίκης των Πειραιωτών κόντρα στους Περιστεριώτες με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σημειωτέον ότι τα sites που προβάλουν το θέμα έγραφαν τα παρακάτω για το ματς, την ιδια ημέρα

Στο 82ο λεπτό ο Ατρόμητος έδειξε σημάδια... ζωής. Ο Ούμπιδες έβγαλε εξαιρετικά την μπάλα στον Λειτέ ο οποίος την τσίμπησε εξαιρετικά και την πέρασε πάνω από τον Μέγιερι σε μία φάση - χαιλάιτ. Στην συνέχεια οι Περιστεριώτες έχοντας και τον γρήγορο και επικίνδυνο Ναπολεόνι στο γήπεδο πρέσαραν για το 2-2. Παρόλα αυτά δεν άλλαξε κάτι με τον Ολυμπιακό να αποσπά μία αρκετά δύσκολη νίκη με 2-1.