Χάουμε Ρόουρες: «Η Μπαρτσελόνα δεν έχει χρήματα για να αγοράσει τον Νεϊμάρ»

Σε μία τοποθέτηση που θα προκαλέσει ιδιαίτερα έντονες αντιδράσεις, προχώρησε ο «ισχυρός άνδρας» του ομίλου οπτικοακουστικών μέσων «Mediapro», που εδρεύει στην Βαρκελώνη, Χάουμε Ρόουρες.

Χάουμε Ρόουρες: «Η Μπαρτσελόνα δεν έχει χρήματα για να αγοράσει τον Νεϊμάρ»

Μιλώντας στην «ABC», ο ο Ρουρ που είναι μέλος της Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε ότι οι Καταλανοί, αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και ουσιαστικά δεν μπορούν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Νεϊμάρ, μία μεταγραφή που φημολογείται ολοένα και πιο έντονα.

Σετιέν: «Θέλω πρωτάθλημα και Champions League με την Μπαρτσελόνα»

«Η Μπάρτσα έχει ένα τεράστιο χρέος που αποκρύπτει η διοίκηση. Ένα χρέος που δεν είναι αποπληρωτέο βραχυπρόθεσμα και το οποίο θα επιδεινωθεί από την πανδημία του κορονοϊού, δεδομένου ότι δεν θα υπάρχουν έσοδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρόουρες.

Μπαρτσελόνα: Θέλει Καντέ και δίνει Κουτίνιο στην Τσέλσι!

Μάλιστα, σε μία ενέργεια που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως παρεμβατική ενόψει των εκλογών στους «μπλαουγκράνα», πρόσθεσε:

«Την τελευταία ημέρα της προεδρίας Μπαρτομέου, οι μέτοχοι θα πρέπει να σκεφθούν τι θα είναι καλύτερο για τον σύλλογο, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει χρήματα για να αγοράσει τον Νεϊμάρ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας