Μπαρτσελόνα: Θέλει Καντέ και δίνει Κουτίνιο στην Τσέλσι!

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για το μέλλον του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα καλά κρατούν. Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», οι Καταλανοί δίνουν τον Βραζιλιάνο άσο στην Τσέλσι για να αποκτήσουν τον Καντέ!

Μπαρτσελόνα: Θέλει Καντέ και δίνει Κουτίνιο στην Τσέλσι!

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για το μέλλον του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα καλά κρατούν. Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», οι Καταλανοί δίνουν τον Βραζιλιάνο άσο στην Τσέλσι για να αποκτήσουν τον Καντέ.

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, αναμένεται να επιστρέψει στη Βαρκελώνη από το Μόναχο όπου και έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Μπάγερν αλλά δύσκολα θα παραμείνει.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Ράκιτιτς, Βιδάλ και η Μπαρτσελόνα «καίγεται» για την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Κάτι που δεν κατάφεραν ούτε ο Κροάτης άσος αλλά ούτε και Χιλιανός μέσος.

Ο Νγκολό Καντέ της Τσέλσι σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στη μεσαία γραμμή.

Μάλιστα ο 29χρονος μέσος της Τσέλσι, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, θεωρείται ο ιδανικός γι' αυτή τη θέση στην Μπαρτσελόνα που θέλει να τον κάνει δικό της.

Οι Καταλανοί προκειμένου να «δελεάσουν» την Τσέλσι, έτσι ώστε να πει το ναι και να παραχωρήσει τον Γάλλο άσο στην ομάδα τους, είναι διατεθειμένοι να βάλουν στις διαπραγματεύσεις και το όνομα του Κουτίνιο!

Ο Βραζιλιάνος έχει ακουστεί και στο παρελθόν όχι μόνο για την Τσέλσι αλλά και για άλλες Αγγλικές ομάδες. Μένει να φανεί λοιπόν εάν αυτό το καλοκαίρι θα επιστρέψει στο Αγγλικό πρωτάθλημα.

Πάντως στην Ισπανία αναφέρουν πως για τον Καντέ της Τσέλσι ενδιαφέρεται και η Ρεάλ Μαδρίτης.