Σετιέν: «Θέλω πρωτάθλημα και Champions League με την Μπαρτσελόνα»

Ανυπόμονος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση παρουσιάστηκε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, ο οποίος δήλωσε "πεινασμένος" για τίτλους με τους «μπλαουγκράνα»

Σετιέν: «Θέλω πρωτάθλημα και Champions League με την Μπαρτσελόνα»

Τον χρόνο αντίστροφα για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης μετρά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, ο οποίος εμφανίστηκε «πεινασμένος» για τίτλους με τους «μπλαουγκράνα».

Παρά το γεγονός ότι στο διάστημα της μέχρι τώρα καριέρας του στον πάγκο των Καταλανών έχει δεχτεί σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας, εν τούτοις ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεσή του να οδηγήσει τον σύλλογο στην κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Champions League.

«Το έχω πει ήδη πολλές φορές στους παίκτες μου, ότι εγώ βιάζομαι πολύ, ότι δεν έχω χρόνο για χάσιμο και θα μου άρεσε να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Champions League. Αν γίνεται και τα δύο, ακόμα καλύτερα», είπε σε δηλώσεις του στην «TV3».

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον πάγκο των πρωταθλητών, απάντησε πως «έχω υπογράψει για ενάμιση χρόνο συν ένα ακόμα και πραγματικά θέλω να το εκπληρώσω, όπως και να ανανεώσω», ενώ για την κατάσταση με τον κορονοϊό είπε: «Αυτό που θα ήθελα είναι να παίξω και να γίνω πρωταθλητής παίζοντας, αυτό είναι προφανές, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η κατάσταση είναι όπως είναι και δεν ξέρω αν θα άξιζε τώρα να δώσουμε έναν τίτλο».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga και στο +1 από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από το πέρας 27 αγωνιστικών στην κατηγορία, ενώ στο Champions League έχει να αντιμετωπίσει την Νάπολι στη ρεβάνς του «Καμπ Νόου» για την φάση των «16» του θεσμού, μετά το ισόπαλο 1-1 στο πρώτο ματς στο «Σαν Πάολο».