Δωρεά του Πρίγιοβιτς σε νοσοκομείο της Σερβίας

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δώρισε το ποσό των 10.000 ευρώ σε νοσοκομείο του Πριμπόι, που είναι η πόλη καταγωγής του στη Σερβία.

Δωρεά του Πρίγιοβιτς σε νοσοκομείο της Σερβίας

Πριν από λίγες μέρες υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής στον Τύπο εξαιτίας της επιλογής του να «σπάσει» την καραντίνα για τον κορονοϊό, ωστόσο ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρήκε τον τρόπο να... εξιλεωθεί για τη συμπεριφορά του.

«Συνελήφθη ο Πρίγιοβιτς, έσπασε την καραντίνα στη Σερβία»

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν της Αλ Ιτιχάντ στη Σαουδική Αραβία προχώρησε σε δωρεά ύψους 10.000 ευρώ σε νοσοκομείο του Πριμπόι, ήτοι της πόλης καταγωγής του στη Σερβία.

Επιβολή τρίμηνου κατ' οίκον περιορισμού στον Πρίγιοβιτς

Ο διοικητής του νοσοκομείου μίλησε σε σερβικά Μέσα για τη δωρεά του Πρίγιοβιτς, λέγοντας σχετικά: «Επικοινώνησε μαζί μας στις 20 Μαρτίου και εξέφρασε την επιθυμία να μας βοηθήσει οικονομικά, ζητώντας και τον τρόπο που μπορεί να το κάνει.

Πρόσφατα πήραμε κάποια πλυντήρια, τα οποία τώρα τα χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο λόγω της κατάστασης. Τα προηγούμενα ήταν πάνω από 40 ετών και έτσι το λύσαμε αυτό το πρόβλημα».

Θυμίζουμε ότι στις 4 Απριλίου ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε με άλλα 18 άτομα σε εστιατόριο ξενοδοχείου, όπου κατανάλωναν ποσότητα αλκοόλ. Μόλις έγιναν αντιληπτοί, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Η σύλληψή τους δεν είχε να κάνει φυσικά με την κατανάλωση αλκοόλ, αλλά για το γεγονός ότι «έσπασαν» τους περιορισμούς μετακινήσεων, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τη μη εξάπλωση του κορονοϊού. Στη Σερβία ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης μετά τις 17:00.