Η «Μundo Deportivo» γράφει για Μπέτις και Σα (pic)

Ο Ζοσέ Σα βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπέτις, σύμφωνα με τη «Μundo Deportivo», αλλά ο ίδιος δηλώνει άγνοια.

Η «Μundo Deportivo» γράφει για Μπέτις και Σα (pic)

Το όνομα του Ζοσέ Σα βρίσκεται στο μπλοκάκι πολλών ομάδων στην Ευρώπη ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Όχι άδικα, καθώς ο 26χρονος Πορτογάλος έκανε καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα αλλά κυρίως στην Ευρώπη (Champions League, Europa League).

Mία από τις ομάδες που τον έχουν στα υπόψη είναι και η Μπέτις. Σχετικό είναι το σημερινό (3/4) δημοσίευμα της εφημερίδας «Μundo Deportivo», η οποία έχει θέμα με τίτλο: «Ο Σα είναι χαρούμενος που τον θέλει η Μπέτις».

Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις που έκανε έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για τις προθέσεις της ισπανικής ομάδας, την οποία είχε αντιμετωπίσει στο περσινό Europa League, πραγματοποιώντας έξοχη εμφάνιση στη ρεβάνς (απέκρουσε και πέναλτι).

Πότε είδε η Ατλέτικο τον Σα από κοντά!

«Σε σχέση με αυτά τα νέα δεν ξέρω τίποτα, ούτε και τα σκέφτομαι, αν και προφανώς είμαι χαρούμενος, επειδή είναι πάντα καλό να μιλάνε για σένα και να αναγνωρίζουν το έργο σου», είπε ο Σα, σε δηλώσεις που συνέλεξε η «Remate Digital».

«Οι στόχοι μου για το μέλλον είναι να εξελιχθώ ώστε να ανταγωνίζομαι πάντα με τους καλύτερους», πρόσθεσε. Πάντως, όπως γράφει η εφημερίδα, στα υπόψη της Μπέτις είναι και ένας συμπατριώτης του Σα, ο Ρούι Σίλβα της Γρανάδα.

Ο Ολυμπιακός αγόρασε τα δικαιώματα του Ζοσέ Σα από την Πόρτο στις 16 Μαΐου 2019, με τον 26χρονο τερματοφύλακα να υπογράφει στη συνέχεια συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Σα είχε έρθει στον πειραϊκό σύλλογο ως δανεικός από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2018 και πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, συμπληρώνοντας 31 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού (21 στη Superleague, 3 στο Κύπελλο Ελλάδας και 7 στο Europa League).

Ο Μέντες βλέπει τον «επόμενο Ποντένσε» στο πρόσωπο του Σα!

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Σα από την Πόρτο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το εν λόγω ποσό κυμάνθηκε στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη στους «ερυθρόλευκους» ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ.

Δείτε το δημοσίευμα της «Mundo Deportivo»