Σκωτσέζικη ομάδα βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να διατηρήσει την επαφή της με τους φιλάθλους

Στο Ηνωμένο Βασίλειο -και ίσως περισσότερο από οπουδήποτε αλλού- η σχέση των φιλάθλων με τις αγαπημένες τους ομάδες, είναι παροιμιώδης.

Σκωτσέζικη ομάδα βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να διατηρήσει την επαφή της με τους φιλάθλους

Στο Ηνωμένο Βασίλειο -και ίσως περισσότερο από οπουδήποτε αλλού- η σχέση των φιλάθλων με τις αγαπημένες τους ομάδες, είναι παροιμιώδης. Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι στο Νησί, αποτελούν σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος στην ζωή των φιλάθλων, ενώ με τη σειρά τους, οι σύλλογοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα σ΄ αυτήν την αμφίδρομη σχέση.


Διαπίστωση, που επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο, στην περίπτωση της Σεντ Τζόνστον. Εδώ και αρκετές εβδομάδες η ποδοσφαιρική δράση έχει σταματήσει, ελέω κορονοϊού, ωστόσο οι διοικούντες του σκωτσέζικο συλλόγου, βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο, προκειμένου να διατηρήσουν στο ακέραιο «ζωντανή» την επαφή της ομάδας με τους φιλάθλους. Και ειδικότερα με τους γηραιότερους, τους πιο πιστούς και τους πιο ευάλωτους.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σενάριο διεξαγωγής την άνοιξη του 2021 στο Τόκιο!

Έτσι, ο μάνατζερ της Σεντ Τζόνστον, Τόμι Ράιτ, επικοινώνησε ένα έναν 70χρονο φίλαθλο της ομάδας, προκειμένου να τον ρωτήσει εάν είναι καλά. Η ιδέα έτυχε μεγάλης αποδοχής και προκάλεσε ικανοποίηση στις τάξεις των φίλων της Σεντ Τζόνστον, με αποτέλεσμα οι διοικούντες να αποφασίσουν να συνεχισθεί και με παίκτες της ομάδας.

Η δήλωση του μάνατζερ Τόμι Ράιτ:

«Θεωρούμε τον σύλλογο, ως έναν σημαντικό παράγοντας της κοινότητας και θέλαμε να προσφέρουμε κάτι στους φιλάθλους μας, δεδομένου ότι αυτό που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, είναι χωρίς αμφιβολία, μία δύσκολη κατάσταση», δήλωσε ο διευθυντής της Σεντ Τζόνστον, Γκάρι Χέντερσον και πρόσθεσε:

Πάντος: «Ο Βαλβέρδε άλλαξε το αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού»

«Πολλοί από τους μεγαλύτερους, σε ηλικία, οπαδούς μας θα αντιμετωπίσουν εβδομάδες απομόνωσης και εάν ένα τηλεφώνημα από τον διευθυντή ή έναν από τους παίκτες μπορεί να τους βοηθήσει να παραμείνουν αισιόδοξοι, αξίζει τον κόπο. Αρχικά, θα καλέσουμε όλους τους πιο ηλικιωμένους κατόχους διαρκείας, αλλά ο στόχος είναι να φτάσουμε τελικά σε όλα τα μέλη μας, ανάλογα με το χρονικό διάστημα, που θα παραμένουμε σε αυτήν την κατάσταση.

Ο προπονητής και οι παίκτες, υποστηρίζουν σθεναρά αυτήν την πρωτοβουλία και θέλουν να συζητήσουν για το ποδόσφαιρο με τους φιλάθλους μας».