Μάνατζερ Τσιμίκα: «Είμαστε αφοσιωμένοι στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα»

Ο μάνατζερ του Κώστα Τσιμίκα, Πασχάλης Τουντούρης, τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή προέχει η ασφαλής έξοδος της Ελλάδας από τον εφιάλτη του κορονοϊού.

Μάνατζερ Τσιμίκα: «Είμαστε αφοσιωμένοι στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα»

Ο Κώστας Τσιμίκας διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Έλληνας αμυντικός είναι από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 7 ασίστ στο ενεργητικό του.

Φυσικά, ο νεαρός άσος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Νάπολι και η Ίντερ και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ρωτήθηκε για αυτό το ενδιαφέρον. Ο Πασχάλης Τουντούρης απαντώντας στο InterDipendenza.net για τα σενάρια που κυκλοφορούν για το μέλλον του 24χρονου άσου σχολίασε:

«Μάχη Νάπολι και Ίντερ για Τσιμίκα»

«Δυστυχώς για εσάς, αυτήν τη στιγμή δεν έχω να πω κάτι. Είμαστε αφοσιωμένοι στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και στα μέτρα της κυβέρνησης και πώς θα βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη. Ελπίζουμε όλες οι διοργανώσεις να αρχίσουν ξανά το συντομότερο δυνατόν ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες».

Ο κορονοϊός δεν θα εμποδίσει τοπ μεταγραφές από οποιαδήποτε Νάπολι για οποιονδήποτε Τσιμίκα