«Μάχη Νάπολι και Ίντερ για Τσιμίκα»

Δημοσιεύματα από την Ιταλία υποστηρίζουν πως Νάπολι και Ίντερ δίνουν μάχη για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό, με τους «παρτενοπέι» να βρίσκονται πιο κοντά στον άσο των «ερυθρολεύκων»

«Μάχη Νάπολι και Ίντερ για Τσιμίκα»

«Μήλον της Έριδος» αποτελεί ο Κώστας Τσιμίκας για Νάπολι και Ίντερ, οι οποίες συνεχίζουν την μάχη τους για το ποια εκ των δύο θα καταφέρει τελικά να αποκτήσει τα δικαιώματα του αμυντικού του Ολυμπιακού και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «fcinternews», «παρτενοπέι» και «νερατζούρι» μετά την «μετωπική» τους το περσινό καλοκαίρι για τους Βαλεντίνο Λαζάρο και Τζοβάνι ντι Λορέντσο (σ. τον πρώτο τον πήρε η Ίντερ και τον δεύτερο η Νάπολι) διασταυρώνουν πλέον τα… ξίφη τους για τον Έλληνα άσο των «ερυθρολεύκων».

Όπως σημειώνεται, ο Ολυμπιακός αξιολογεί τον ποδοσφαιριστή έναντι ενός ποσού μεταξύ 15 και 18 εκατομμυρίων ευρώ, τον οποίο μάλιστα σκάουτερ της Ίντερ έχουν παρακολουθήσει τρεις φορές και προσπάθησαν να τον αποκτήσουν κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του περασμένου Γενάρη.

Επιπρόσθετα, ο Ιταλός ατζέντης Φεντερίκο Παστορέλο βρίσκεται σε επαφές και με τους δύο συλλόγους, αλλά η Νάπολι βρίσκεται αυτήν την στιγμή πιο κοντά στην απόκτηση του παίκτη.

Η Ίντερ από την άλλη, παρά την παρουσία των Κριστιάνο Μπιράγκι και Άσλεϊ Γιάνγκ στο έμψυχο δυναμικό της για την θέση στο αριστερό άκρο της άμυνάς της, έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση του Τσιμίκα.