Premier League: Οι ομάδες που συνεχίζουν τις προπονήσεις

Το πρωτάθλημα της Premier League όπως είναι γνωστό έχει διακοπεί για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Οι περισσότερες ομάδες έχουν σταματήσει και τις προπονήσεις. Όχι όλες.

Premier League: Οι ομάδες που συνεχίζουν τις προπονήσεις

Το πρωτάθλημα της Premier League όπως είναι γνωστό έχει διακοπεί για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Οι περισσότερες ομάδες έχουν σταματήσει και τις προπονήσεις. Όχι όλες.

Πάμε να δούμε λοιπόν το πρόγραμμα και των 20 ομάδων που μετέχουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

ΑΡΣΕΝΑΛ

Οι «κανονιέρηδες» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 24 του μήνα. Αυτό τουλάχιστον έχει ανακοινώσει η διοίκηση της Άρσεναλ. Θυμίζουμε πως ο τεχνικός των Λονδρέζων, Μίκελ Αρτέτα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Άρσεναλ: Θετικός στον κορονοϊό ο Αρτέτα - Έκτακτη σύσκεψη η Premier League

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Τελευταία προπόνηση για την Άστον Βίλα έγινε τη Δευτέρα. Στη συνέχεια οι παίκτες πήραν τα ατομικά τους προγράμματα και αναμένεται να επιστρέψουν την ερχόμενη Δευτέρα.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Οι προπονήσεις έχουν σταματήσει εδώ και λίγες μέρες. Στη Μπόρνμουθ θα γυρίσουν ξανά στο γήπεδο στις 23 του μήνα. Το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο της ομάδας έχουν κλείσει ενώ και το προσωπικό έχει ενημερωθεί να μείνει σπίτι του.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ

Σε υποχρεωτική άδεια και οι ποδοσφαιριστές της Μπράιτον. Οι «γλάροι» εάν δεν αλλάξει κάτι εντός της εβδομάδας, θα επιστρέψουν σε κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή. Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει από τη μία ημέρα στην άλλη.

ΜΠΕΡΝΛΙ

Μετά την προπόνηση της Δευτέρας, ο τεχνικός της Μπέρνλι Σον Ντάις - προπονητής του μήνα για τον Φλεβάρη στην Premier – ενημέρωσε τους παίκτες του πως θα υπάρξει νέα επικοινωνία για να ξεκαθαρίσουν το πότε θα γυρίσουν και πάλι σε φουλ ρυθμό.

ΤΣΕΛΣΙ

Ούτε λόγος για προπόνηση στην Τσέλσι, από τη στιγμή που ο άσος της ομάδας Χάντσον – Οντόι βρέθηκε θετικός στον ιό την περασμένη Πέμπτη. Οι «μπλε» έχουν τεθεί σε απομόνωση ενώ ο Μέισον Μάουντ απολογήθηκε για την συμπεριφορά του να πάει σε γηπεδάκι ποδοσφαίρου και να «σπάσει» τον κατ’ οίκον περιορισμό.

Κορονοϊός: Σε καραντίνα και η Τσέλσι!

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Μια εβδομάδα εκτός οι ποδοσφαιριστές της Κρίσταλ Πάλας. Μετά τη Δευτέρα, το προπονητικό κέντρο της ομάδας έκλεισε και οι παίκτες ενημερώθηκαν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε δεν θα βρεθούν στο γήπεδο για προπόνηση.

ΕΒΕΡΤΟΝ

Η διοίκηση της Έβερτον ήταν από τις πρώτες που σταμάτησαν όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό ενημερώθηκαν εδώ και μια εβδομάδα περίπου πως θα πρέπει να μείνουν σπίτι τους και μακριά από οποιαδήποτε εκδήλωση. Μάλιστα για την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

ΛΕΣΤΕΡ

Ο Μπρένταν Ρότζερς από την ημέρα που ανακοινώθηκε η αναστολή του πρωταθλήματος, έδωσε εντολή στους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν σπίτι τους και να προπονούνται μόνοι τους. Οι περισσότεροι είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό όπως αναφέρει η διοίκηση και τα πάντα έχουν αναβληθεί. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Τα πάντα κλειστά στη Λίβερπουλ. Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Γιούργκεν Κλοπ έδωσε αμέσως εντολή να κλείσει το προπονητικό κέντρο και δόθηκαν ατομικά προγράμματα στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα η διοίκηση ανακοίνωσε πως αναβάλλεται το μνημόσυνο για τα θύματα του Χίλσμπορο.

Λίβερπουλ: Αναβλήθηκε το μνημόσυνο για τα θύματα του Χίλσμπορο

ΜΑΝΤΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Κλειστό το...μαγαζί από τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε πως δεν θα έχουμε αγώνες στην Αγγλία. Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα επιστρέψουν οι «γαλάζιοι» στις προπονήσεις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έσπασαν τη μονοτονία με την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο με τον Νεμάνια Μάτιτς. Οι προπονήσεις έχουν αναβληθεί και οι παίκτες της Μάντσεστερ περιμένουν ενημέρωση για το πότε θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μάτιτς και του χρόνου!

ΝΙΟΥΚΑΣΤΑΛ

Οι προπονήσεις έχουν σταματήσει και δεν θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος του μήνα! Στο Νιούκαστλ ήταν ξεκάθαροι από τις πρώτες μέρες που είχαμε τις αποφάσεις από την Βρετανική κυβέρνηση και το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα.

ΝΟΡΙΤΣ

Η ομάδα έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές να μην προπονούνται και να μην βρίσκονται στο κέντρο του Συλλόγου. Τα «καναρίνια» πήραν ατομικά προγράμματα και ζητήθηκε από τη διοίκηση να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος στην Αγγλία συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις. Επέστρεψαν τη Δευτέρα σε φουλ πρόγραμμα ενώ έχουν σταματήσει οι προπονήσεις των ακαδημιών ενώ και οι φίλοι της ομάδας δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο. Οι προπονήσεις πάντως θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα!

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Στο Σαουθάμπτον προπονήθηκαν τη Δευτέρα αλλά μετά το τέλος του προγράμματος, ενημερώθηκαν πως θα πρέπει να μείνουν σπίτι τους και είναι άγνωστο το πότε θα ξαναγυρίσουν σε κανονικό πρόγραμμα. Και το υπαλληλικό προσωπικό του κλαμπ από τη Δευτέρα είναι σπίτι.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Ρεπό μόνο το Σαββατοκύριακο για τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο! Κανονικά συνεχίζουν το πρόγραμμά τους στην Τότεναμ και όπως τους είπε ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάθονται μόνο το Σαββατοκύριακο. Βέβαια αυτά αλλάζουν από τη μία ημέρα στην άλλη αυτή τη στιγμή στην Τότεναμ συνεχίζουν κανονικά αν και δεν έχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις!

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Λογικά κι αυτή την εβδομάδα θα μείνουν εκτός οι παίκτες της Γουότφορντ. Σίγουρα οι προπονήσεις δεν θα γίνουν μέχρι και την Παρασκευή με τους ποδοσφαιριστές να αναμένουν νέα ενημέρωση από το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Τη Δευτέρα, λογικά θα γυρίσουν σε φουλ πρόγραμμα στην Γουέστ Χαμ. Βέβαια όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα του κλαμπ, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για το εάν τελικά τη Δευτέρα οι Λονδρέζοι θα ξαναπατήσουν γήπεδο. Για την ώρα δεν είναι κάτι επίσημο. Το βέβαιο είναι πως οι προπονήσεις δεν διεξάγονται αυτό το διάστημα.

ΓΟΥΛΒΣ

Στη Γουλβς, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, μετά τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισαν να σταματήσουν τις προπονήσεις. «Μέχρι και την Πέμπτη σίγουρα θα πρέπει να είστε σπίτι σας» ενημέρωσε η διοίκηση τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Το Μολινό είναι φυσικά κλειστό ενώ οι υπάλληλοι της ομάδας εργάζονται από το σπίτι.