Άρσεναλ: Θετικός στον κορονοϊό ο Αρτέτα - Έκτακτη σύσκεψη η Premier League

Nέο κρούσμα στο ποδόσφαιρο. Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Europa League, διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό.  Σε καραντίνα οι Λονδρέζοι - Έκτακτη σύσκεψη η Premier League!

Άρσεναλ: Θετικός στον κορονοϊό ο Αρτέτα - Έκτακτη σύσκεψη η Premier League

H Άρσεναλ ανακοίνωσε πως το ποδοσφαιρικό της κέντρο θα κλείσει για τις επόμενες μέρες, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Μικέλ Αρτέτα, διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό! Παρά το γεγονός αυτό, όμως, η Premier League ενημέρωσε πως θα συνεχιστούν κανονικά οι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κανονικά και με κόσμο τα παιχνίδια της Premier League!

Ο Ισπανός τεχνικός είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην προηγούμενη φάση του Europa League. Η Άρσεναλ αναφέρει πως ο προπονητής της ομάδας βρίσκεται σε καραντίνα, έχοντας την φροντίδα των γιατρών και ζητά από όσους βρέθηκαν σε επαφή μαζί του το τελευταίο διάστημα, να ελέγξουν την κατάσταση της υγείας τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Λονδρέζων, δεν θα αγωνιστούν στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, μέχρι νεοτέρας, με τον Μικέλ Αρτέτα να δηλώνει απογοητευμένος από την εξέλιξη με την κατάσταση της υγείας του.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Premier League που κατόπιν κυβερνητικής απόφασης είχε αποφασίσει να γίνουν κανονικά τα παιχνίδια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14-15/3), θα συνεδριάσει το πρωί της Παρασκευής (13/3) εκτάκτως!