Premier League: Ματς παρουσία 500 φιλάθλων λόγω κορονοϊού εξετάζει η κυβέρνηση

Ο κορονοϊός έχει σημάνει παγκόσμιο συναγερμό και η βρετανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να επιβάλλει αυστηρά μέτρα και στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως στην Premier League, όπου υπάρχει σκέψη για διεξαγωγή αγώνων παρουσία 500 φιλάθλων.

Premier League: Ματς παρουσία 500 φιλάθλων λόγω κορονοϊού εξετάζει η κυβέρνηση

Η εξάπλωση του κορονοϊού συνεχίζει σε όλον τον κόσμο συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία, με την αύξηση των κρουσμάτων καθημερινά να είναι ραγδαία.

Η αγγλική κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό του ιού και αυτό φυσικά θα έχει επιπτώσεις και στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χώρας, όπως και στην Premier League.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη το ματς της Premier League να διεξάγονται μπροστά σε μόλις 500 θεατές. Προς το παρόν, τονίζεται ότι δεν υπάρχει ανάγκη για ένα τέτοιο μέτρο, όμως υπάρχει ως σκέψη και ενδέχεται να αποτελέσει ένα μέτρο έκτακτης ανάγκης που θα παρθεί σε περίπτωση που κλιμακωθεί η κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα (8/3) το ζήτημα θα τεθεί επί τάπητος στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί, ενώ υπάρχει ακόμα και σενάριο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.