Γουλβς: Προπονείται κανονικά ο Τραορέ - Έτοιμος με Ολυμπιακό (pic)

Ο Αντάμα Τραορέ συμμετέχει στις προπονήσεις της Γουλβς μετά τον τραυματισμό του στον ώμο και το ενδεχόμενο εγχείρησης απομακρύνεται.

Γουλβς: Προπονείται κανονικά ο Τραορέ - Έτοιμος με Ολυμπιακό (pic)

Ο Αντάμα Τραορέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Τότεναμ για τρίτη φορά στον ώμο του στα τελευταία 16 ματς της Γουλβς κι εκφράζονταν φόβοι μήπως βγει νοκ άουτ από τα επόμενα ματς των «Λύκων», ένα από τα οποία είναι και αυτό με τον Ολυμπιακό.

Τι αποφάσισε η Γουλβς για Αντάμα Τραορέ

Υπήρχαν αναφορές την Τετάρτη (4/3) ότι ο 24χρονος εξτρέμ θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση στον ώμο του προκειμένου να λύσει άπαξ και δια παντός το πρόβλημα στον ώμο.

Ωστόσο η παρουσία του στην προπόνηση δείχνει ότι τέτοιο θέμα προς το παρόν δεν υφίσταται και ο Τραορέ θα είναι στη διάθεση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο για τους αγώνες με Μπράιτον (Σάββατο, 7/3) για την Premier League και Ολυμπιακό (12/3)για τους «16» του Europa League.

Το ερώτημα είναι πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί καθώς παίζοντας βασικός στους τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 78 λεπτά συμμετοχής σε κανέναν από αυτούς.

Η Γουλβς δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να στερηθεί αυτή την εποχή τις υπηρεσίες του Τραορέ καθώς βρίσκεται ισόβαθμη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και απέχει μόλις τρεις πόντους από την τέταρτη Τσέλσι που κατέχει αυτή τη στιγμή το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League.

Δείτε τον Τραορέ να συμμετέχει στην προπόνηση της Γουλβς