Τι αποφάσισε η Γουλβς για Αντάμα Τραορέ

Ο Αντάμα Τραορέ χτύπησε για τρίτη φορά τον ώμο του στα τελευταία 16 ματς της Γουλβς, αλλά οι «λύκοι» ελπίζουν να κρατήσουν τον παίκτη «ετοιμοπόλεμο» ενόψει των επόμενων κρίσιμων αναμετρήσεών τους σε πρωτάθλημα και Europa League

Τι αποφάσισε η Γουλβς για Αντάμα Τραορέ

Αποφασισμένη να ρισκάρει με την περίπτωση του Αντάμα Τραορέ είναι η Γουλβς, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής χτύπησε στον ώμο του για τρίτη φορά στα τελευταία 16 ματς της ομάδας του.

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο την Τότεναμ την περασμένη Κυριακή για την 28η αγωνιστική της Premier League και σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Γουλβς: Έβγαλε τον ώμο του ο Αντάμα Τραορέ

Ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, σε δηλώσεις του μετά το ματς στο Βόρειο Λονδίνο παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος από τα συνεχή προβλήματα του Τραορέ στο ίδιο σημείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Μail», όμως, στον αγγλικό σύλλογο δεν σκέφτονται να οδηγήσουν ακόμα τον Τραορέ στο χειρουργείο, αφού στην συνέχεια ακολουθούν κρίσιμα ματς σε Αγγλία και Ευρώπη.

Με τον σύλλογο του «Μολινό» να ισοβαθμεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και να απέχει μόλις τρεις πόντους από την τέταρτη Τσέλσι, οι «λύκοι» ελπίζουν πως ο παίκτης τους θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για τα επόμενα παιχνίδια. Άλλωστε, η Γουλβς στοχεύει στην κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί την επόμενη σεζόν στο Champions League.

Πέραν τούτου, όμως, για την αγγλική ομάδα ακολουθούν και τα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την φάση των «16» του Europa League και θέλουν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Αντάμα Τραορέ.

Ως εκ τούτου, η επέμβαση στον ώμο του θα αναβληθεί για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ εκτιμάται ότι ο 24χρονος θα δώσει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του ακόμα και για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μπράιτον.

Τέλος, σημειώνεται πως ο Αντάμα Τραορέ ελπίζει να εξασφαλίσει την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, ενόψει και της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το καλοκαίρι, ενώ πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, στην οποία είχε κάνει και τα πρώτο του βήματα στο άθλημα.