Η Παρί δεν αφήνει τον Εμπαπέ να πάει στο Τόκιο

Η Παρί Σεν Ζερμέν με επιστολή της στην γαλλική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως θα μπλοκάρει την κλήση του Κιλιάν Εμπάπε στην Ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει της διοργάνωσης στο Τόκιο

Η Παρί δεν αφήνει τον Εμπαπέ να πάει στο Τόκιο

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της είναι η Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου ο Κιλιάν Εμπάπε να μην μεταβεί το καλοκαίρι στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο διεθνής άσος κλήθηκε να αγωνιστεί με την ολυμπιακή ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας, ωστόσο οι Παριζιάνοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια...

Οι "πρωτευουσιάνοι" αντέδρασαν άμεσα και έστειλαν επιστολή στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας, με την οποία γνωστοποίησαν πως δεν επιτρέπουν στον παίκτη τους να αγωνιστεί στους Αγώνες. Παράλληλα, οι πρωταθλητές κατέστησαν σαφές πως το γεγονός ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ΦΙΦΑ) επιτρέπει στους συλλόγους να μπλοκάρουν την κλήση ενός ποδοσφαιριστή.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο ο 21χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 31 αναμετρήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 27 γκολ, ενώ παράλληλα έχει μοιράσει και 17 ασίστ.