Πουγιόλ: «Ο Μέσι μπορεί να αγωνίζεται μέχρι τα 38 του»

Σίγουρος πως ο Μέσι θα μπορεί να παίζει μέχρι τα 38 του χρόνια εμφανίστηκε ο πρώην συμπαίκτης στην Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ.

Πουγιόλ: «Ο Μέσι μπορεί να αγωνίζεται μέχρι τα 38 του»

Σίγουρος ότι ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να αγωνίζεται έως τα 38 του χρόνια, εμφανίστηκε ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ.

«Ο Μέσι είναι 32 ετών. Νομίζω ότι ένας παίκτης που φροντίζει τον εαυτό του όπως ο Λίο, μπορεί να παίξει μέχρι τα 38 του χρόνια. Έχουν απομείνει έξι» ανέφερε αρχικά ο Πουγιόλ στο περιθώριο του γκαλά για τα βραβεία «Laureus».

Προσθέτοντας: «Όταν έφτασε, είδαμε ότι ήταν κάτι ξεχωριστό. Αν και δεν περίμενε κανείς να γίνει αυτό που είναι και πως θα συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσθέτει ρεκόρ στο παιχνίδι του».

Αναφορικά με την αρνητική απάντηση που είχε δώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην πρόταση για την θέση του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα απάντησε:

«Αποφάσισα να μην δεχτώ την πρόταση της Μπαρτσελόνα. Είχα διάφορες προσωπικές εκκρεμότητες, που θα με εμπόδιζαν να δώσω την αποκλειστική αφοσίωση που απαιτεί η θέση. Την παρακολουθώ την Μπαρτσελόνα και έχω χάσει πολύ λίγα παιχνίδια από τότε που αποχώρησα. Είμαι πάντα ανοιχτός στη Μπαρτσελόνα.»