Κλοπ για Μάντσεστερ Σίτι: «Νιώθω άσχημα για τον Γκουαρντιόλα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στην βαριά τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και στον Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ σχολίασε και την φετινή εξαιρετική πορεία της Λίβερπουλ.

Κλοπ για Μάντσεστερ Σίτι: «Νιώθω άσχημα για τον Γκουαρντιόλα»

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 1-0 κόντρα στη Νόριτς και συνέχισε την ξέφρενη πορεία για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League. Ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά το τέλος του ματς, μίλησε για την βαριά τιμωρία της UEFA στη Μάντσεστερ Σίτι λόγω παραβάσεων στο FFA, αλλά και για την εξαιρετική χρονιά που διανύει η ομάδα του.

«Ήταν πραγματικά ένα σοκ αυτό που έγινε με τη Σίτι. Το μόνο για το οποίο μπορώ να μιλήσω, είναι το ποδόσφαιρο. Όσα έχουν πετύχει στον αγωνιστικό χώρο, είναι εκπληκτικά, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Απλά πιστεύεις τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι.

Νιώθω άσχημα για τον Πεπ και τους παίκτες του, αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Μπορούν να κάνουν έφεση και θα δούμε τι θα συμβεί τότε. Προφανώς και είναι κάτι σοβαρό. Αλλά το ποδόσφαιρο που έπαιξαν ήταν εκπληκτικό και θα είναι πάντα εκπληκτικό», σχολίασε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το +25 της Λίβερπουλ στο φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι τόσο τρελό, που δεν το καταλαβαίνω. Είναι εκπληκτικό. Δεν μου έχει ξανατύχει, δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Όταν μπαίνω στ' αποδυτήρια μετά τους αγώνες, πρώτα αναλύω με τους παίκτες για 2-3 λεπτά το ματς και μετά θυμάμαι ότι νικήσαμε και τους δίνω τα εύσημα».