Αυτοί είχαν «φτιάξει» τον Τσιμίκα!

Ο νεαρός αριστερός μπακ είχε δηλώσει πρόσφατα ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι έχει αυτό το... «κάτι» που χρειάζεται η ομάδα. Ποιοι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον «έφτιαξαν» τη σεζόν 2015-16 που πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Μάρκο Σίλβα.

Αυτοί είχαν «φτιάξει» τον Τσιμίκα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Κωνσταντίνο Τσιμίκα. Ότι θα τον πάρει στην προετοιμασία στο Ζέεφελντ για να τον τσεκάρει, αν μπορεί να ποντάρει πάνω του για την ομάδα που χτίζεται ώστε να πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα μετά το φετινό... διάλειμμα.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ κάνει εκπληκτική χρονιά με την Βίλεμ και έχει ψηφιστεί ουκ ολίγες φορές ως ο MVP του μήνα για την ομάδα του. Επίσης, ένα γκολ του με «ψαλίδι» ψηφίστηκε και ως το κορυφαίο μιας αγωνιστικής!

Έχει 36 συμμετοχές με την ολλανδική ομάδα και 6 γκολ και πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο εξωτερικό.

Τώρα όμως ο Μαρτίνς θέλει να τον τσεκάρει και μένει να φανεί πώς θα τον αξιοποιήσει εφόσον τον πείσει, έχοντας στο ρόστερ του τον Κούτρη και τον Χατζισαφί. Εκτός κι αν για τον Χατζισαφί επιβεβαιωθούν το ερχόμενο καλοκαίρι όσα ακούγονταν το τελεταίο διάστημα περί πρότασης που «κυοφορείται» και θα φέρει τη σφραγίδα του μάνατζερ Ρέζα Φαζέλι που έχει βγει στην αγορά για να βρει ομάδες τόσο στον Εσχάν, όσο και στον Ανσαριφάρντ.

Ο Τσιμίκας λοιπόν θα περάσει κατά κάποιο τρόπο από εξετάσεις από τον Πορτογάλο τεχνικό. Προφανώς και ο 22χρονος μπακ είναι πλέον πιο ώριμος από τη σεζόν 2015-16, όταν άρχισε ουσιαστικά να κάνει γνωστό το όνομά του στο ερυθρόλευκο κοινό.

Ο Μάρκο Σίλβα τον εμπιστεύτηκε, αλλά η αλήθεια είναι πώς υπήρχαν δύο άνθρωποι που τον είχαν από κοντά και τον «έφτιαχναν» με αποτέλεσμα να τον προωθήσει ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν ονοματεπώνυμο: Ο ένας ήταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος που τον είχε συνεχώς από κοντά και κατά κάποιο τρόπο αποτελεί «παιδί» του. Ο δεύτερος ήταν ο Εστεμπάν Καμπιάσο που επίσης δεν τον άφηνε σε ησυχία στον Ρέντη.

Ήταν μεγάλο «σχολείο» για τον Τσιμίκα οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιράνθρωποι. Έμαθε πολλά δίπλα τους και έχει να το λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Οι συμβουλές τους τον βοήθησαν στην φετινή του πορεία στην Βίλεμ. Τους οφείλει πολλά...