Γιούργκεν Κλοπ: Ξεπέρασε τον Γκουαρδιόλα και έγραψε ιστορία! (vid)

Η Λίβερπουλ στα χέρια του Γιούργκεν Κλοπ έχει μεταμορφωθεί και ο Γερμανός τεχνικός «σαρώνει» τα βραβεία στην Αγγλία. Μάλιστα ο κόουτς των "κόκκινων" έγραψε ιστορία ξεπερνώντας τον Πεπ Γκουαρδιόλα!

Γιούργκεν Κλοπ: Ξεπέρασε τον Γκουαρδιόλα και έγραψε ιστορία! (vid)

Η Λίβερπουλ πάει «τρένο» στην Αγγλία και είναι έτοιμη ύστερα από 30 χρόνια να επιστρέψει στην κορυφή. Οι «κόκκινοι» στα χέρια του Γιούργκεν Κλοπ έχει μεταμορφωθεί σε μια «μηχανή» που δεν σταματά πουθενά και εκτός από το πρωτάθλημα στην Αγγλία διεκδικεί και το Champions League αλλά και το Κύπελλο.

Ο Γερμανός τεχνικός «σαρώνει» φέτος τα βραβεία στην Αγγλία και σήμερα έγραψε ιστορία. Ο προπονητής της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, αναδείχθηκε τεχνικός του μήνα για τον Ιανουάριο.

Μάλιστα είναι η πέμπτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Για την ώρα μόνο ο Γερμανός μπορεί να προσπεράσει τον εαυτό του αφού έχουμε ακόμη τέσσερις μήνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Αγγλία. Έτσι ο Κλοπ μέσα σε αυτό το τετράμηνο θα έχει τη δυνατότητα, εάν και εφόσον αναδειχθεί και πάλι προπονητής του μήνα, να φτάσει τα έξι βραβεία σε μια σεζόν ή και ακόμη περισσότερα.

Ο Κλοπ ξεπέρασε τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος είχε κερδίσει το βραβείο του καλύτερου προπονητή του μήνα, τέσσερις φορές τη σεζόν 2017-18.