Μπαρτσελόνα: Έκτακτη συνάντηση Μπαρτομέου - Αμπιντάλ λόγω Μέσι!

Ο Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου κάλεσε τον Ερίκ Αμπιντάλ σε συνάντηση για να συζητηθεί το μέλλον της μεταξύ τους συνεργασίας στην Μπαρτσελόνα, μετά την έντονη αντίδραση του Λιονέλ Μέσι στα όσα είπε ο Γάλλος σε συνέντευξή του.

Μπαρτσελόνα: Έκτακτη συνάντηση Μπαρτομέου - Αμπιντάλ λόγω Μέσι!

Νέο επεισόδιο στον ξαφνικό «εμφύλιο» που ξέσπασε στην Μπαρτσελόνα μεταξύ Ερίκ Αμπιντάλ και Λιονέλ Μέσι. Υπενθυμίζουμε ότι η ρήξη των δύο ανδρών ξεκίνησε όταν ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα» παραχώρησε συνέντευξη στη Sport, με τον Αργεντινό άσο να εξαπολύει επίθεση, θέλοντας να υπερασπιστεί τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Φυσικά, η ιστορία δεν σταμάτησε εκεί, αφού μετά το ενδιαφέρον που επέδειξε ο ισπανικός Τύπος, υπήρχε μία ακόμα εξέλιξη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του καταλανικού ραδιοφωνικού σταθμού "RAC 1", ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου κάλεσε τον Ερίκ Αμπιντάλ προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους, υπό το φως των εξελίξεων.

Το κλίμα είναι βαρύ για τον παλαίμαχο στόπερ και αξίζει να σημειωθεί ότι o Μπαρτομέου επέστρεψε εσπευσμένα από τις Βρυξέλλες προκειμένου οι δύο άνδρες να έχουν άμεσα μια έκτακτη συνάντηση.