«Πόλεμος» Μέσι-Αμπιντάλ για τον Βαλβέρδε

«Πόλεμος» ξέσπασε στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα μετά από δήλωση του Ερίκ Αμπιντάλ, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Λιονέλ Μέσι για τον Βαλβέρδε.

«Πόλεμος» Μέσι-Αμπιντάλ για τον Βαλβέρδε

«Εμφύλιος» ξέσπασε στη Μπαρτσελόνα με αφορμή δήλωση του Ερίκ Αμπιντάλ για την εποχή που στον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός διευθυντής των Καταλανών μίλησε στην Sport και άφησε αιχμές για τους ποδοσφαιριστές. Ο Αμπιντάλ, μάλιστα φέρεται να βρίσκεται και ο ίδιος σε πολύ δύσκολη θέση και στη Βαρκελώνη επιμένουν πως θα δρομολογηθούν εξελίξεις και με αυτόν.

«Αρκετοί παίκτες δεν ήταν χαρούμενοι με τον Βαλβέρδε, δεν δούλευαν αρκετά, ενώ υπήρχε κι ένα θέμα εσωτερικής επικοινωνίας. Η σχέση παικτών - προπονητή ήταν πάντα καλή, αλλά ως πρώην παίκτης υπάρχουν πράγματα που μπορώ να οσμιστώ. Είπα στο κλαμπ αυτά που πίστευα και μετά από αυτό έπρεπε να παρθεί μία απόφαση», είπε ο Αμπιντάλ.

Αυτά τα λόγια εξόργισαν τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος απάντησε στον Ερίκ Αμπιντάλ με ένα story στο instagram. «Ειλικρινά, δεν μου αρέσει να κάνω τέτοια πράγματα, αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είναι υπεύθυνοι για το πόστο τους και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες για τις αποφάσεις τους. Οι παίκτες είμαστε οι πρώτοι που ξέρουμε τι συμβαίνει στο γήπεδο και είμαστε οι πρώτοι που καταλαβαίνουμε όταν κάτι δεν πάει καλά.

Οι υπεύθυνοι για το κομμάτι της αθλητικής διεύθυνσης πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και πάνω από όλα να αναλάβουν την ευθύνη των αποφάσεων που παίρνουν. Τέλος, πιστεύω ότι όταν κάποιος μιλάει για παίκτες, πρέπει να τους ονοματίζει, διαφορετικά τους λερώνει όλους και ταΐζει τον κόσμο με πράγματα που δεν είναι αλήθεια», ανέφερε ο Λιονέλ Μέσι.