Η σαμπάνια του Τσιμίκα (vid)

Οι Ολλανδοί υποκλίθηκαν στον Έλληνα μπακ και τραγούδησαν το όνομα του. Τι γίνεται με το μέλλον του.

Η σαμπάνια του Τσιμίκα (vid)

Το ολλανδικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τη Βίλεμ να έχει κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία και τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα να είναι το κεντρικό πρόσωπο μίας εξαιρετικής σεζόν. Ο Έλληνας μπακ αγωνίστηκε δανεικός στην ολλανδική ομάδα και την Κυριακή στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Φίτεσε σκόραρε στο 29’ κάνοντας το 1-0. Το τελικό 2-2 δεν επηρέασε αρνητικά την ομάδα του η οποία έμεινε στην κατηγορία.

Ο Τσιμίκας έκανε μία φανταστική σεζόν έχοντας έξι γκολ στο ενεργητικό του και τέσσερις ασίστ. Αυτό που έγινε στο ματς με τη Φίτεσε δεν είχε προηγούμενο. Ο Έλληνας μπακ γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Οι φίλοι της Βίλεμ τραγουδούσαν το όνομα του, ενώ στη γιορτή που στήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με μία σαμπάνια στα χέρια κατέβρεχε το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο. Μοναδικές στιγμές για τον Τσιμίκα το όνομα του οποίου έχει πέσει στο τραπέζι για επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους Πειραιώτες, αφού λέγεται πως η Βίλεμ έχει οψιόν αγοράς. Αυτή τη στιγμή θεωρητικά ο Ολυμπιακός έχει δύο αριστερά μπακ, αλλά μετά απ’ όσα έγιναν την Κυριακή στα Γιάννενα είναι επισφαλής η θέση του Χατζισαφί. Πάντως ο Τσιμίκας για να γυρίσει θέλει να έχει ρόλο οπότε το συγκεκριμένο θέμα ίσως χρειαστεί και χρόνο.

Ο κόσμος τραγουδάει το όνομα του…

Ο Τσιμίκας καταβρέχει με σαμπάνια τους οπαδούς της Βίλεμ