Αρτέτα: «Παρέλαβα μία ομάδα σε δύσκολη κατάσταση»

Ο προπονητής της Άρσεναλ Μίκελ Αρτέτα παρουσιάστηκε απογοητευμένος για την ισοπαλία της ομάδας του με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-1) κι έκανε λόγο για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της

Αρτέτα: «Παρέλαβα μία ομάδα σε δύσκολη κατάσταση»

"Βυθισμένος" στις σκέψεις του παρουσιάστηκε ο προπονητής της Άρσεναλ Μίκελ Αρτέτα μετά το ισόπαλο 1-1 της ομάδας του κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 23η αγωνιστική της Premier League.

Άρσεναλ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1: Δεν σηκώνει κεφάλι (vids+highlights)

Αμέσως μετά το παιχνίδι ο Ισπανός τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα των «κανονιέρηδων» στον θεσμό, ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία του Μάικ Ντιν, θεωρώντας πως ο τελευταίος κακώς δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των λονδρέζων.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Με βάση την εμφάνιση που κάναμε αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά αντ’ αυτού χάσαμε δύο πόντους. Με βάση την ιστορία το 1-0 δεν είναι πολύ αρκετό και αν δεν είσαι προσεκτικός όλα μπορούν να συμβούν. Οι παίκτες έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν πριν από το γκολ που δεχτήκαμε», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Αρτέτα.

Στην συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Πήρα μία ομάδα σε μία δύσκολη κατάσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες πέρα από το γκολ που πέτυχε. Οι παίκτες μας προσπάθησαν πάρα πολύ. Θεωρώ ότι υπήρξε πέναλτι υπέρ μας που δεν δόθηκε».

Σημειώνεται πως την επόμενη αγωνιστική (21/01) η Άρσεναλ φιλοξενείται από την Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.