Βίκτορ Σάντσεθ: Του ζήτησαν 20.000 ευρώ σε bitcoins για το σεξουαλικό βίντεο

Οι ισπανικές Αρχές προανήγγειλαν έρευνες σε μάκρος για το ποιος εκβίασε με το επίμαχο βίντεο, του αυνανισμού, τον προπονητή της Μάλαγα, Βίκτορ Σάντσεθ και σε ποια χέρια κι υπολογιστές κατέληξε...

Βίκτορ Σάντσεθ: Του ζήτησαν 20.000 ευρώ σε bitcoins για το σεξουαλικό βίντεο

«Ακατάλληλη και περίπλοκη». Μ' αυτούς τους χαρακτηρισμούς ξεκίνησε ο σχολιασμός από πλευράς της αναπληρώτριας εκπροσώπου της Κυβέρνησης, Μαρία Γκάμεθ, της έρευνας που αφορά τη «διαρροή» του βίντεο που παρουσιάζει τον προπονητή της Μάλαγα, Βίκτορ Σάντσεθ ντελ Άμο να ασχολείται με το σεξουαλικό μόριο του, μπροστά σε μια κάμερα που καταγράφει τις κινήσεις του.

Όπως ανέφερε, η έρευνα αφορά την περίπτωση εκβιασμού και διάδοσης του σεξουαλικού βίντεο, υπενθυμίζοντας ότι τέτοιες έρευνες που αφορούν εγκλήματα που διαπράττονται στο Διαδίκτυο, απαιτούν χρόνο.

Οι πράκτορες της Ειδικής Ομάδας Αστυνομίας για την Καταπολέμηση του Διαδικτυακού Εγκλήματος εργάζονται σκληρά για να διευκρινίσουν τι συνέβη συμπλήρωσε, έχοντας δύο ανοικτά «μέτωπα»: το πρώτο είναι ο εντοπισμός του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από τον εκβιασμό, ενώ το δεύτερο εστιάζει στον εντοπισμό όλων των χρηστών που μοιράζονται το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

20.000 ευρώ σε ...bitcoins ζήτησαν τον προπονητή!


Η ίδια εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι ζητήθηκαν χρήματα από τον προπονητή, ώστε να μην διαρρεύσει το βίντεο. Το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ, το οποίο ο τεχνικός θα έπρεπε να πληρώσει σε bitcoins.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού (2016), που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την ομάδα της Ανδαλουσίας μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, έχει υποβάλλει μήνυση, στο αστυνομικό τμήμα του Οβιέδο, όπου οι αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι υπήρξε θύμα παρενόχλησης και εκβιασμών από λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια, στη Μάλαγα, πήγε στον τοπικό αστυνομικό σταθμό και επέκτεινε την πρώτη καταγγελία του. Εκεί, ανέφερε ότι είχαν συλλέξει κάποιες από τις εικόνες του, χωρίς την συγκατάθεσή του και τις διέδωσαν (σ. το γνωστό ως «sexting» στην γλώσσα των υπολογιστών).

Διαβάστε ακόμη

Βίκτορ Σάντσεθ: Ο σεΐχης - ιδιοκτήτης της Μάλαγα και ο εκβιασμός με το σεξουαλικό βίντεο

Μάλαγα: Tελειώνει ο Βίκτορ μετά το σεξουαλικό βίντεο

Ο Βίκτορ Σάντσεθ κατήγγειλε εκβιασμό με σεξουαλικό βίντεο