Βίκτορ Σάντσεθ: Ο σεΐχης - ιδιοκτήτης της Μάλαγα και ο εκβιασμός με το σεξουαλικό βίντεο

Ισπανική ιστοσελίδα αφήνει να εννοηθεί ότι η διαρροή του βίντεο με τον Βίκτορ Σάντσεθ και το...μόριο του, δεν είναι άσχετη με την κόντρα του με τον σεϊχη Αλ Θανί ιδιοκτήτη της Μάλαγα!

Βίκτορ Σάντσεθ: Ο σεΐχης - ιδιοκτήτης της Μάλαγα και ο εκβιασμός με το σεξουαλικό βίντεο

«Ο εκβιασμός του σεϊχη της Μάλαγα στον Βίκτορ Σάντσεθ ντελ Άμο» τιτλοφορείται δημοσίευμα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας elconfindecial.com, για την υπόθεση του βίντεο με τον πρώην ασίσταντ κόουτς (2013-15) και προπονητή (2016) του Ολυμπιακού, που καταγράφηκε σε βίντεο ν' ασχολείται με το... μόριο του.

Μάλαγα: Tελειώνει ο Βίκτορ μετά το σεξουαλικό βίντεο


Το Μέσο αφήνει υπόνοιες ότι πίσω από τη «διαρροή» του... αποκαλυπτικού βίντεο βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της Μάλαγα, σεϊχης Αλ Θάνι κι ότι σχετίζεται με τη διένεξη των δύο ανδρών και την πρόθεση του Άραβα να σταματήσει η κριτική από πλευράς του Ίβηρα προπονητή προς τον ίδιο.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ κατήγγειλε εκβιασμό με σεξουαλικό βίντεο


Εκεί έγκειται κι ο περίφημος «εκβιασμός» για τον 43χρονο, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα: είτε θα δεχθεί να αποχωρήσει χωρίς να του καταβληθεί η προβλεπόμενη αποζημίωση, ή θα επιστρέψει χωρίς καμιά διάθεση για ...αντιπολίτευση στον Καταριανό ιδιοκτήτη.

Κατά το δημοσίευμα το «κλειδί» που «ξεκαθαρίζει γιατί η Μάλαγα απάλλαξε των καθηκόντων του είναι αν υπάρχει σχέση μεταξύ της «διαρροής» του βίντεο και των προστριβών μεταξύ του προπονητή και του σεϊχη Αμπντουλάχ Αλ Θανί. Μόνο τυχαίος δεν ήταν ο χρόνος διαρροής του βίντεο.

Το Σάββατο ο τεχνικός έβαλε εναντίον της διοίκησης ότι εξαπατήθηκε σχετικά με τον σχεδιασμό της χρονιάς. Ότι έχει μικρό ρόστερ, χωρίς μεταγραφές κι ότι πρέπει να πωληθούν παίκτες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου ώστε να πληρωθούν οι μισθοί, διαφορετικά η ομάδα θα τεθεί σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης».

Και καταλήγει με ρητορική ερώτηση το μέσο: «Ποιός είχε στην κατοχή του το βίντο και πως το διαχειρίστηκε; Γιατί δημοσιοποιήθηκε μετά τις βολές του Βίκτορ κατά των διοικούντων;»

Είχε ενημερώσει συνεργάτες και παίκτες του ο Ίβηρας


Το μέσο υποστηρίζει ότι «Στην Μάλαγα έλεγαν ότι ο Βίκτορ είχε παραδεχθεί από το Σάββατο, πριν το ματς με την Οβιέδο (1-1) σε κάποιους εκ των συνεργατών του και παίκτες του την ύπαρξη του βίντεο και τον κίνδυνο «διαρροής». Κάτι που έγινε την Τρίτη οδηγώντας την Μάλαγα στην μεσοβέζικη αντίδραση του να τον θέσει σε διαθεσιμότητα» βάζοντας στην θέση του τον βοηθό του (Νταβίντ Ντόνιγκα) μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Εκτιμά, μάλιστα. ότι πήρε την απόφαση με σκοπό να εκμεταλλευθεί τη διαμορφωθείσα κατάσταση και ν' απαλλαγεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από εκείνον.
Είτε θα φύγει χωρίς να πάρει αποζημίωση, είτε θα μείνει χωρίς αντιδράσεις στην πολιτική του κλαμπ.

«Έτσι όχι μόνο τον κάνει να πληρώσει για τα αγωνιστικά «σπασμένα» (σ. 16η θέση στη βαθμολογία και στον πόντο από την επικίνδυνη ζώνη...) βάζοντας τον «στον τοίχο», αλλά «νίπτει τας χείρας του» για τις μεταγραφές και την ενίσχυση του ρόστερ».

Κοινώς αλλάζει την ατζέντα ο Άραβας...
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το δημοσίευμα.